Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα είναι 5 μηνών έγκυος. Ξέρουμε το φύλο και έχουμε βρει το όνομα!»
Showbiz

Χρήστος Σαντικάι: «Η Λάουρα είναι 5 μηνών έγκυος. Ξέρουμε το φύλο και έχουμε βρει το όνομα!»

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και έχουν μάθει το φύλο του πρώτου τους παιδιού! 

Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και ελπίζω και για καλύτερα ακόμα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής, Mega καλημέρα και συνέχισε: «Λογικά ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάπτιση».

«Δεν μου το ανακοίνωσε για το παιδί, μαζί ήμασταν, υπάρχει μία περίοδος καθυστέρησης. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης... Ξέρουμε το φύλο του μωρού... Έχουμε βρει όνομα, δεν θέλω να το πω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής!

Να σας θυμίσουμε ότι Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι επιβεβαίωσαν με το πιο γλυκό τρόπο ότι θα γίνουν γονείς! Το ευτυχισμένο ζευγάρι δημοσίευσε μία κοινή του φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και ο τραγουδιστής κρατά το υπερηχογράφημα!

Συγκεκριμένα η Λάουρα Νάργιες έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍»!Την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και ο Χρήστος Σαντικάι!

Και ο Χρήστος στις πρώτες δηλώσεις του είχε πει στη Secret: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μία θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί... Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved