Μαρία Ανδρούτσου: Κλαδεύει φορώντας το μπικίνι της – Δεν υπάρχει το κορμί της! (Photos)
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: Κλαδεύει φορώντας το μπικίνι της – Δεν υπάρχει το κορμί της! (Photos)

Αποθέωση τώρα για την Μαρία Ανδρούτσου! Η ηθοποιός φορώντας το μπικίνι της, κλαδεύει και… εμείς μετράμε τους κοιλιακούς της!

Η Μαρία πόσταρε μία εκπληκτική φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , που μείναμε με το στόμα ανοιχτό μιας και διαθέτει το κορμί και έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο μήνυμα: «Κλαδεύω και ξεριζώνω οτι έχει φυτρώσει στο μυαλό και στις σκέψεις μου που δεν με οδηγεί στη χαρά, στην αγάπη , στην πίστη , στην βαθιά πεποίθησή οτι είμαι ο δημιουργός της πραγματικότητας μου!»!

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει αξιοζήλευτη σιλουέτα τα τελευταία χρόνια και έχει αποκαλύψει πολλές φορές τα μυστικά της!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα "Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω". Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα "Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;".

Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα.

Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»!

Η Μαρία Ανδρούτσου όχι μόνο τρέφεται υγιεινά αλλά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Εμείς την είδαμε με μαγιό και χωρίς φίλτρα και… υποκλινόμαστε στην τέλεια σιλουέτα της!

Πάρτε υπογλώσσια και... δείτε την να κλαδεύει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved