Γιάννης Λουκάκος: «Δεν άλλαξε η ζωή μου από το Master Chef»
Showbiz

Γιάννης Λουκάκος: «Δεν άλλαξε η ζωή μου από το Master Chef»

«Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο πρόγραμμα», δήλωσε ο Γιάννης Λουκάκος, ο κριτής του «Master Chef» που γοήτευσε πολλές γυναίκες! Παράλληλα, τόνισε πως μέσα από το ριάλιτι έγινε περισσότερο γνωστός, ενώ αποκάλυψε πως πήρε στην κουζίνα του έναν από τους παίκτες.

Κάνοντας την αυτοκριτική του λίγο πριν το φινάλε του προγράμματος, ο σεφ υποστήριξε πως ίσως ήταν λίγο αυστηρός στα σχόλιά του, ενώ πρόσθεσε πως οι δύο καλύτεροι έφτασαν στον τελικό και μεταξύ τους είχαν ελάχιστες διαφορές.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις μου σε νέα παιδιά και σε κάποιους τηλεθεατές», συνέχισε ο Γιάννης Λουκάκος, προσθέτοντας πως η ζωή του δεν άλλαξε και απλά έγινε γνωστός σε περισσότερο κόσμο.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει ερωτηθεί -όπως και όλοι οι κριτές- για το αν ενδιαφέρεται να συνεχίσει στα επόμενα projects, που περιλαμβάνουν το «Master Chef 2» και το «MasterChef» για παιδιά.

Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου; «Είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτή που κάνει», απάντησε ο σεφ.

Από το παιχνίδι, ο Γιάννης Λουκάκος πήρε τον Ιερεμία στην κουζίνα του. «Δουλεύει ως αρχάριος μάγειρας και εύχομαι να υπάρξουν κι άλλοι, γιατί αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά που πήραν μέρος», κατέληξε.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved