Παπαδημητρίου: Αυτή είναι η γυμναστική που της χαρίζει τέλειες αναλογίες – Δες τις ασκήσεις
Showbiz

Παπαδημητρίου: Αυτή είναι η γυμναστική που της χαρίζει τέλειες αναλογίες – Δες τις ασκήσεις

Η Ντορέττα Παπαδημήτριου φροντίζει τη σιλουέτα της, κάνοντας υγιεινή διατροφή και άσκηση, με σκοπό να έχει ένα κορμί σμιλεμένο.

Η Ντορέττα Παπαδημήτριου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και παρά τα 42 της χρόνια βάζει κάτω κάθε top model.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έγινε δύο φορές μανούλα, δεν παραμέλησε, όμως ποτέ το σώμα της, το οποίο μπορούμε να πούμε ότι μαγνητίζει τα βλέμματα. Με επιμονή και σωστές ασκήσεις το καταφέρνει, ενώ να αναφέρουμε ότι από μικρή ασχολείτο με την άθληση, καθώς ένα από τα sport που έκανε ήταν ο χορός. Τι κι αν μεγάλωσε όμως; Δεν σταμάτησε ποτέ να συνεχίζει και να φροντίζει το σώμα της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λοιπόν όχι μόνο κάνει σωστή διατροφή αλλά γυμνάζεται εντατικά με τις pilates να είναι η αγαπημένη της μέθοδος γυμναστικής.

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε που έχει μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ορισμένες ασκήσεις που προτιμά και που χαρίζουν τέλειες αναλογίες.

Πρόσφατα, μάλιστα με ένα μικρό αλλά άκρως κατατοπιστικό βίντεο μας έδειξε ακριβώς το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και τις ασκήσεις που κάνει για να διατηρεί σε φόρμα τη σιλουέτα της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved