Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου, με κάθε αφορμή»

Gossip-tv Team

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για την οικογένειά τους, του δυο γιούς της, αλλά και για μια απώλεια, που την σημάδεψε πολύ. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την ακολουθεί μάλιστα και σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα, στηρίζοντάς την, με αυτόν τον τρόπο.

Η όμορφη Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά- δες" και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά, μίλησε για τους δυο γιούς της, που πλέον είναι 16 και 17 ετών αντίστοιχα και είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής της, μιας και τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Οι γιοι της παρεμβαίνουν ακόμα και στο στυλ της, καθώς, όπως λέει και η ίδια, κάθε φορά θα της πουν το τι της πηγαίνει και το τι όχι, βοηθώντας την πολύ και με αυτόν τον τρόπο. Τέλος, μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της, κάτι που έγινε εντελώς ξαφνικά και την σημάδεψε πολύ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είναι δύο παιδιά που σέβονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Προσέχουν ο ένας τον άλλον... Υπήρχε πολύ καλή συνεργασία με τον πατέρα τους στο κομμάτι των παιδιών. Μπορεί να μην ήμασταν μαζί αλλά για τα παιδιά ήμασταν. Το κομμάτι της ασφάλειας για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό... Θα μου πούνε ότι είμαι πολύ όμορφη, θα σχολιάσουν τις εκπομπές, μου λένε συχνά τη γνώμη τους για το τι θα φορέσω. Έχουν ένα εύστοχο κριτήριο, θα τους ακούσω».

«Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν ξαφνικό και έγινε μέσα σε λίγες μέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”. Δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου. Με την παραμικρή αφορμή. Ο γιος μου ο μεγάλος έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνον και μου τον θυμίζει. Ο μικρός μου γιος νιώθει πολύ έντονα την παρουσία του μπαμπά μου, ακούει τη φωνή του καμιά φορά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι τρυφερές φωτό με το ανιψάκι της θα σε κάνουν να «λιώσεις»

Η ολόσωμη printed φόρμα της Ντορέττας και το λευκό ζιβάγκο της Σκορδά - Έτσι πήγαν σε άναμμα δέντρου

Φαίη Σκορδά: Έδωσε το "σήμα" και στολίστηκε η καρδιά της Αθήνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved