Εξαντλημένη η Μαρία Ηλιάκη! H κόρη της περπάτησε και εκείνη χάνει κιλά
Showbiz

Εξαντλημένη η Μαρία Ηλιάκη! H κόρη της περπάτησε και εκείνη χάνει κιλά

Τα πρώτα της βήματα έκανε η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη!

Η μικρή Κατερίνα περπάτησε και έχει ήδη εξαντλήσει τη μαμά της, η οποία μέσα από ένα story αποκάλυψε πως τελικά όσες μαμάδες της έλεγαν πως μόλις περπατήσει θα καταλάβει τι εστί κούραση, είχαν δίκιο.

«Θέλω να πω πως όλοι όσοι μου έλεγαν ότι μόλις περπατήσει το παιδί εκεί να δεις κούραση, είχαν δίκιο.. πάρα πολύ δίκιο! Κι εγώ αναπολώ τις στιγμές που την είχα αγκαλιά και θήλαζα. Ναι βέβαια… αυτά! Θα χάσουμε και κανά κιλό ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.

Δες τα βίντεο της

Πρόσφατα η ίδια μοιράστηκε με το κοινό της πως αυτήν την περίοδο περνάει μία φάση «θλίψης».

«Τα πράγματα έχουν ως εξής. Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει -δε μου αρέσει η λέξη κατάθλιψη γιατί είναι κάτι σοβαρό- με τη μεγάλη θλίψη. Θλίψη να το πω; Αγωνία να το πω; Φόβο να το πω; Ούτε ο φόβος μου αρέσει ως λέξη. Γενικώς, κάπως να μην είμαι καλά κάποιες μέρες. Αποφάσισα, λοιπόν, μετά από 5-6 χρόνια, να ξαναρχίσω το τετράδιο των θαυμάτων, γιατί κάπως πρέπει να βάλω τον εαυτό μου να εστιάσει στα θετικά. Γιατί όπου και να γυρίσω, όπου και να διαβάσω, κάτι άσχημο γίνεται. Αυτό, λοιπόν, είναι το βιβλίο των θαυμάτων. Σας το προτείνω να το ξεκινήσετε κι εσείς μπας και σωθούμε. Εκεί, γράφεις κάθε μέρα τα καλά που σου συμβαίνουν. Δε χρειάζεται να είναι ας πούμε ‘Κέρδισα το λόττο ή βρήκα τον άντρα των ονείρων μου ή γενικά μεγάλα πράγματα. Ξεκινάς από τα πολύ μικρά. ‘Σήμερα ξύπνησα και έφτιαξα έναν τέλειο καφέ. Σήμερα ξύπνησα, παρατήρησα τον ήλιο και αισθάνθηκα όμορφα. Με κοίταξε το μωρό μου και μου χαμογέλασε. Πήγα για καφέ με μία φίλη μου και περάσαμε όμορφα’. Πράγματα πολύ απλά και καθημερινά για να φτάσουμε μετά στα μεγάλα. Οπότε, αυτό σε βοηθάει να εστιάσεις στα καλά, στα μικρά, μικρά καλά και τα μικρά, μικρά, μικρά μετά θα γίνουν πολλά, πολλά, πολλά και μεγάλα, μεγάλα, μεγάλα, γιατί αλλιώς δε βγαίνει», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved