Βασίλης Γκουρούσης: «Περνάω μια προσωπική περιπέτεια, σεβαστείτε»
Showbiz

Βασίλης Γκουρούσης: «Περνάω μια προσωπική περιπέτεια, σεβαστείτε»

Ο Βασίλης Γκουρούσης πριν λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Τρικάλων και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον συνάντησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη πήγε να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Χριστού στα Σπάτα και εκεί η δημοσιογράφος, τον ρώτησε για την αποφυλάκισή του αλλά και για τη σχέση με την Τέτα Καμπουρέλη.

«Ήρθα να προσκυνήσω, νιώθω ελεύθερος άνθρωπος, είμαι μια χαρά. Όταν αποφυλακίστηκα πήγα να δω την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τα παιδιά μου, όλους», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σχετικά με το αν σκέφτηκε να πάρει διαζύγιο από την Τέτα Καμπουρέλη για όσο χρόνο παρέμεινε στη φυλακή, δήλωσε: «Τα προσωπικά δεν έχουν καμία σχέση αυτή τη στιγμή. Εγώ περνάω μια προσωπική περιπέτεια, στην οποία πρέπει να αποκαταστήσω το όνομά μου, σε όλο αυτό που μου έχει συμβεί. Αποπερατώθηκε σήμερα η ανάκριση, έκλεισε αυτός ο κύκλος για να μην ακούγονται διάφορα πράγματα. Βήμα – βήμα προχωράω προς τη δικαίωση».

Και πρόσθεσε:«Εννοείται ότι μιλούσα με την οικογένειά μου, γιατί να μην μιλάω; Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα και υπάρχει λόγος. Δεν θέλω να το συζητήσω, είναι προσωπικά θέματα αυτά, σας παρακαλώ πολύ! Σεβαστείτε ότι είναι προσωπικά, από ποιο κανάλι είστε;».

Να θυμίσουμε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2021 για τη μεγάλη διάρρηξη θυρίδων που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2020 σε τράπεζα.

Οι Αρχές, ύστερα από πολύμηνες έρευνες και αναλύσεις των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, έφτασαν στα ίχνη του μετά τον εντοπισμό βιολογικού υλικού (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved