Μαρίσα Βουλγαράκη: H κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη έχασε 35 κιλά και άλλαξε η ζωή της
Showbiz

Μαρίσα Βουλγαράκη: H κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη έχασε 35 κιλά και άλλαξε η ζωή της

Για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, Μαρίσα Βουλγαράκη

Η Μαρίσα Βουλγαράκη άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Hellο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύζυγό της, στην απόφαση της να εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα αλλά και στη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού κατάφερε να χάσει 35 κιλά.

Μια απόφαση που της άλλαξε τη ζωή της.

«Η γνωριμία μας ήταν καρμική. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά σε καλοκαιρινές διακοπές το 2012, μέσω κοινής παρέας. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία τα επόμενα χρόνια και ξαφνικά, στα τέλη το 2018, βρεθήκαμε ξανά στο γάμο μιας από τις καλύτερες φίλες μου, με την οποία ήμασταν μαζί στην Αγγλία. Δεν με γνώρισε, γιατί είχα χάσει πολλά κιλά από το 2012, αλλά, με το που κοιταχτήκαμε, αυτό ήταν», είπε και συνέχισε:

«Δεν ξεκίνησα από την εξωτερική μου εικόνα, καθώς τα είχα βρει με τον εαυτό μου. Η αφορμή ήρθε όταν, στα 22 μου, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Σε μία από αυτές πήγα στον Ευαγγελισμό, όπου μου είπε ο γιατρός: "Κορίτσι μου, τον θυροειδή σου τον έχεις κοιτάξει ποτέ;".

Τότε ανακάλυψα ότι είχα τεράστιο πρόβλημα με τον θυρεοειδή. Όταν λοιπόν έλαβα την κατάλληλη αγωγή, είχε αποτελέσματα όποια δίαιτα έκανα. Έφυγαν τα κιλά από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε εξαντλητικές δίαιτες.

Σε εκείνη τη φάση, σε διάστημα ενάμιση χρόνου, έχασα 35 κιλά», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Δες την αλλαγή της μέσα από φωοτγραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved