Σάββας Γκέντσογλου: Ξανά ερωτευμένος – Φίλη της Τούνη η νέα του σύντροφος!
Showbiz

Σάββας Γκέντσογλου: Ξανά ερωτευμένος – Φίλη της Τούνη η νέα του σύντροφος!

Οριστικά έχει γυρίσει σελίδα, όπως όλα δείχνουν, μετά το χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, ο Σάββας Γκέντσογλου.

Η τραγουδίστρια όταν στη Φάρμα, γνώρισε και πάλι τον έρωτα στα μάτια του συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη με τον ποδοσφαιριστή να έχει κι εκείνος κάνει αλλαγές στη ζωή του αφού έγινε γνωστό πως είναι σε νέα σχέση.

Το όνομα της γοητευτικής νέας συντρόφου του ακούει στο όνομα, Κίκα Τσέκου. Κι αν κάτι σου θυμίζει το όνομά της, σωστά σκέφτεσαι αφού πρόκειται για την φίλη της Ιωάννας Τούνη με την οποία συχνά ποζάρει στα social media.

Σε ένα σχετικά πρόσφατο story ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν αρκετά διαχυτικός μαζί της ενώ έχει προσθέσει με hashtag το όνομα της, γράφοντας «@kikatsekou MOU».

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο και τότε ο ποδοσφαιριστής είχε γράψει πως είναι αυτό που περίμενε.

Δες φωτογραφίες της όμορφης Κίκας στη gallery

Όσον αφορά στη σχέση της Αγγελικής μαζί του, η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει:

«Μέσα στο παιχνίδι έγινε ό,τι έχετε δει. Ξέρετε ότι είμαι με τον Γρηγόρη. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Το κομμάτι ενός νέου συντρόφου και το πως θα τον γνωρίσουν τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευαίσθητο», δήλωσε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Και πρόσθεσε: «Προς το παρόν ο άνθρωπος που είναι οικογένειά μας είναι ο Σάββας, ο μπαμπάς του Βασίλη. Και συνεχίζουμε να είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved