Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στο Μιλάνο και το outfit που άφησε «άφωνους» τους followers της!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι στο Μιλάνο και το outfit που άφησε «άφωνους» τους followers της!

To απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μιλάνο, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της. 

Με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει μια απίθανη οικογένεια, με τις μικρούλες να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν στιγμή χωρίς εκείνες.

Τις τελευταίες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο Μιλάνο, μιας και ήταν καλεσμένη σε ένα ιδιαίτερο και λαμπερό fashion event γνωστού start up brand εταιρίας για online αγορές και φυσικά η διάσημη influencer δεν δίαστασε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από την πόλη, όπου η μόδα είναι συνώνυμό της. Με ιδιαίτερη εμπειρία στα ταξίδια και με στυλ που πάντα μπορεί να προσαρμόσει, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, η Χριστίνα Μπόμπα, για ακόμα μια φορά έκανε μερικές ιδιαίτερες εμφανίσεις, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να "παραμιλούν"!

Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Μιλάνο και μας έδειξε και ένα απίθανο outfit, με ένα λευκό κορμάκι, το οποίο και ταίριαζε πολύ στον σωματότυπό της. Οι followers της, για ακόμα μια φορά, έκαναν διάφορα σχόλια, τα οποία και ήταν άκρως κολακευτικά για την απίθανη σιλουέτα της, αλλά και για το πόσο όμορφη είναι.

Δείτε στην παρακάτω gallery το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Μιλάνο και από το outfit με το λευκό κορμάκι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved