Πάνος Νάτσης: «Ραγίζει καρδιές» η νέα ανάρτηση της συντρόφου του για τους 4 μήνες από τον θάνατό του
Showbiz

Πάνος Νάτσης: «Ραγίζει καρδιές» η νέα ανάρτηση της συντρόφου του για τους 4 μήνες από τον θάνατό του

Πάνος Νάτσης: Σήμερα, 29 Μαΐου, συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από την ημέρα που έχασε την ζωή του, με την σύντροφό του να μην μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την απώλειά του. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχανή του σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Νάτση είχε προκαλέσει κύμα συγκίνησης και θλίψης, όχι μόνο στην οικογένειά του και τους οικείους του, αλλά σε όλους μας, μιας και ήταν ένα παιδί με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, τα οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε ποτέ να υλοποιήσει. Η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, δε μπορεί ακόμα να διαχειριστεί τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της, μιας και στο πρόσωπό του είχε βρει τον έρωτα της ζωής της και είχαν κάνει και πολλά όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Μάλιστα, η Διονυσία Γεωργιάδου, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τον Πάνο Νάτση: «Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι»

Το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου, που συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού, η Διονυσία Γεωργιάδου προχωρησε σε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα κολάζ από κοινές τους φωτογραφίες, όταν εκείνοι ήταν ευτυχισμένοι και ανέμελοι. Η μουσικός είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Τέσσερις μήνες χωρίς εσένα…», ενώ λίγα λεπτά μετά ανέβασε κι ένα μαύρο φόντο.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved