Καγιά- Καράβας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στο Παρίσι- Παρακολούθησαν αγώνα του Τσιτσιπά!
Showbiz

Καγιά- Καράβας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στο Παρίσι- Παρακολούθησαν αγώνα του Τσιτσιπά!

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας παρακολούθησαν τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Rolland Garros, με την fashion expert να απαθανατίζει τις κορυφαίες στιγμές της ημέρας με το κινητό της. 

Οι δυο στενοί φίλοι και συνεργάτες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι, για επαγγελματικές κυρίως υποχρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα βρήκαν και χρόνο να περάσουν δημιουργικά και υπέροχα!

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας συνεργάζονται πολύ στενά τα τελευταία χρόνια στον χώρο του modeling, μιας και οι δυο τους είναι μοντέλα διεθνούς φήμης και με αξιέπαινη καριέρα τόσο σε Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι τελευταίες ημέρες για τους δυο τους ήταν υπέροχες, μιας και για επαγγελματικούς λόγους έπρεπε να ταξιδέψουν μέχρι το Παρίσι για μερικές ημέρες. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε και ένα κοινό τους βίντεο από φωτογράφιση, αλλά και ένα δικό της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε με τον Γιώργο Καράβα:

Πριν από λίγες ώρες, οι δυο τους παρευρέθηκαν και στο τουρνουά τένις Rolland Garros, όπου και παρακολούθησαν ανάμεσα σε πολλούς και τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά. Λίγο πριν την λαμπερή πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων GNTM, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια όμορφη εξόρμηση στη πόλη του φωτός.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved