Χριστίνα Λαμπίρη: «Αισθανόμουν απόλυτη μοναξιά στο Έψιλον»
Showbiz

Χριστίνα Λαμπίρη: «Αισθανόμουν απόλυτη μοναξιά στο Έψιλον»

Η Χριστίνα Λαμπίρη, όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει τη δική της πορεία στην Ελληνική τηλεόραση, με μεγάλη επιτυχία.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με το Μακεδονία TV και στην καταγγελία που δέχτηκε από το ΕΣΡ, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τη συνεργασία της με το κανάλι «Έψιλον».

Το 2018 είπες τη φράση «κρεμάω ακουστικό», που έμεινε ιστορική. Πριν από ένα χρόνο, σου είχε γίνει ξανά η πρόταση, από το Μακεδονία TV.

Μετά την πρόταση που μου είχε γίνει όταν έφυγα από το Έψιλον, το Μακεδονία επανήλθε με μια εκπομπή, η οποία στήθηκε, είχε βγάλει και τρέιλερ- συναρπαστικό!- και είχε γίνει εξαιρετική δουλειά. Είχε γίνει εξαιρετική δουλειά. Είχα να δουλέψω με τόσο καλούς επαγγελματίες από τα πρώτα χρόνια στο Star. Είχα ένα υπέροχο σκηνικό και ένα απίστευτο ψυγείο θεμάτων. Πολύ σημαντικοί άνθρωποι μας είχαν εμπιστευτεί και μας είχαν μιλήσει. Είχαμε τρομερές αποκλειστικότητες. Παρ ' όλα αυτά, η εκπομπή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Αυτό συνέβη ύστερα από καταγγελία στο ΕΣΡ ότι εφόσον εσύ είσαι δημοσιογράφος αλλά το κανάλι δεν έχει άδεια για δημοσιογραφικές εκπομπές, δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα στον αέρα. Σε σόκαρει η κίνηση των υπόλοιπων καναλιών να μπλοκάρουν την εκπομπή;

Χ.Λ. : Με σόκαρε. Ήταν κάτι που δεν περνούσε από το δικό μας χέρι, ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας, ανώτερα παιχνίδια.

Σου λείπει η τηλεόραση; Θα επέστρεφες αν είχες μια καλή πρόταση;

'Χ.Λ.: Φυσικά θα επέστρεφα, αλλά με κάτι που θα ήταν αξιοπρεπές και που θα ήμουν σε θέση να φέρω εις πέρας γνωρίζοντας ότι θα πάει πολύ καλά. Είναι προφανές ότι δεν θα έχω την πολυτέλεια να επανέλθω ύστερα από τέσσερα χρόνια και να κάνω μια αποτυχία. Έφυγα με ένα καλό όνομα. Δεν έφυγα με 30άρια, αλλά θεωρώ ότι έχω προστατέψει το όνομα μου. Αν λοιπόν επιστρέψω μόνο για να επιστρέψω κάνοντας οτιδήποτε και αποτύχει αυτό το οτιδήποτε, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ.

Έχω την αίσθηση ότι την τελευταία χρονιά του Έψιλον δεν σε βοήθησε κανείς.

Χ.Λ.: Πράγματι, έτσι πιστεύω. Αισθανόμουν απόλυτη μοναξιά. Βέβαια, μπορεί να με βοηθούσαν και να μην το καταλάβαινα. Μπορεί να ήμουν πολύ κουρασμένη, μπορεί να προσπαθούσαν οι άνθρωποι και να μην το αντιλαμβανόμουν, αυτό όμως εισέπραττα. Η εκπομπή δεν έκανε μεγάλα νούμερα, αλλά ήταν απόλυτα άξια τότε για αυτήν.

Πηγή: HELLO

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Λαμπίρη: «Έχω να κάνω τηλεόραση τρία χρόνια και μου λείπει πολύ» (Video)

Κατέρρευσε η Χριστίνα Λαμπίρη! Η προσωπική εξομολόγηση που της έφερε δάκρυα συγκίνησης

Λαμπίρη: «Την τελευταία χρονιά μου στην τηλεόραση έπαθα κρίσεις πανικού γι' αυτό κι έφυγα…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved