Νάργες: Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τέσσερις μήνες - Tο μήνυμα που έστειλε στους followers της
Showbiz

Νάργες: Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από τέσσερις μήνες - Tο μήνυμα που έστειλε στους followers της

Η Λάουρα Νάργες είναι 6 μηνών έγκυος και με τον Χρήστο Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από την στιγμή που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη, τα κοινά τους στιγμιότυπα γίνονται όλο και περισσότερα.

Οι δυο νέοι γονείς είναι έτοιμοι για το μωράκι που έρχεται και έχουν δηλώσει πολλές φορές δημόσια ότι διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, μιας και η εγκυμοσύνη και ο επερχόμενος γάμος τους ήταν κάτι που το ήθελαν, με τον έρωτά τους να πρωταγωνιστεί και να φουντώνει όλο και περισσότερο.

Ωστόσο, η αρχή της εγκυμοσύνης της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να απέχει τόσο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της όσο και από τα social media.

Τώρα, όμως, που οι πρώτοι μήνες πέρασαν, η Λάουρα Νάργες επέστρεψε στους ραδιοφωνικούς δέκτες και είπε την πρώτη της «Καλησπέρα» μετά από τέσσερις μήνες. Όπως τόνισε και η ίδια η αρχή της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολη, για αυτόν τον λόγο την αντικατέστησε ο Λεωνίδας Σώζος.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram από την πρώτη της μέρα στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved