Ο απολογισμός της Άννας Φόνσου: «Έζησα, παιδεύτηκα, ερωτεύτηκα, προδόθηκα και πλήρωσα»
Showbiz

Ο απολογισμός της Άννας Φόνσου: «Έζησα, παιδεύτηκα, ερωτεύτηκα, προδόθηκα και πλήρωσα»

Η  Άννα Φόνσου, παραμένει μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια, που σχεδιάζει το μέλλον δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους. 

Η μεγάλη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τους τρεις γάμους της και για το αν έχει ελαττώματα.

Στη ζωή σας παντρευτήκατε τρεις φορές, έτσι δεν είναι;

Όταν ήμουν 20, παντρεύτηκα τον πρώτο μου άντρα, τον ερωτεύτηκα γιατί ήταν νέος, ωραίος και σημαντικός άνθρωπος και όχι επειδή ήταν πλούσιος. Και τις τρεις φορές παντρεύτηκα από έρωτα και όχι επειδή είχαν λεφτά.

Αυτό με τρελαίνει! Ωστόσο, κάνω άλλα πράγματα τώρα. Κι αυτά εξίσου σημαντικά. Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι το πρώτο. Μετά συνεργάζομαι θεατρικά με ανθρώπους ΑμεΑ γιατί πιστεύω ότι περισσότερα μας προσφέρουν εκείνοι παρά εμείς σε αυτούς.

Εσείς υπήρξατε αντιδραστική, ανυπάκουη;

Πάντα. Ήμουν αγοροκόριτσο, όπως ο τίτλος της ταινίας που με έκανε γνωστή (σ.σ. Το αγοροκόριτσο, ταινία του 1959). Μεγάλωσα σχεδόν μόνη μου. Κάπου στα 7 κατάλαβα ότι αν δεν τα καταφέρω, κανείς δεν πρόκειται να με βοηθήσει.

Έχω γίνει γραφική που κάθε φορά σάς λέω για τον γάιδαρό μου τον Αδόλφο. Γιατί ήταν συνεταίρος μου σε αυτά που πουλούσαμε (σ.σ. πουλούσε φρούτα και λαχανικά βοηθώντας τον μανάβη πατέρα της).

Αλλά δεν με ένοιαζε. Έμενα στην Καισαριανή και οι γείτονές μου όλοι ήταν φτωχοί. Νομίζω πως για αυτό δεν έγινα κομπλεξική ούτε με τις ωραίες γυναίκες ούτε με τα πολλά ρούχα ή λεφτά.

Ως άνθρωπος έχετε ελαττώματα;

Και ποιος δεν έχει; Εγώ πολλά! Πρώτα, πιστεύω ότι τα ερωτικά αισθήματα τελειώνουν… Είμαι σπάταλη, ανυπόμονη, βαριέμαι εύκολα και το πιο σημαντικό ότι στη ζωή μου δεν ολοκλήρωνα ποτέ κάτι.

Από μικρή στις Καλόγριες στην Τήνο, για να μη μάθω το κέντημα επειδή βαριόμουν, στράφηκα στον αθλητισμό. Και να σκεφτείς ότι στα 10 μου χρόνια πήδησα 4 μ. μήκος. Είμαι περήφανη όμως γιατί τελείωσα το Σπίτι του Ηθοποιού.

Τελικά έχουν οι εντυπωσιακές και μοιραίες γυναίκες, όπως εσείς, τους άντρες που επιθυμούν;

Να ρωτήσετε μια μοιραία γυναίκα! Εμένα η μεγαλύτερή μου χαρά είναι πως με αγαπάει ο κόσμος. Η αγάπη του κόσμου με κρατάει ενεργή, να μη σκέφτομαι πως περνάνε τα χρόνια…

Μια γυναίκα μεγαλώνοντας έχει δικαίωμα στον έρωτα;

Πιστεύω ότι όσο ζούμε και αναπνέουμε έχουμε δικαίωμα όλοι και στον έρωτα και στη ζωή και παντού. Εγώ τώρα ασχολούμαι με την εγγονή μου και τα αισθηματικά μου πήγαν στο πλάι. Έζησα, παιδεύτηκα, ερωτεύτηκα, προδόθηκα και πλήρωσα.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved