Άννα Φόνσου: «Ο δεσμός μου με την Ντίνο Ηλιόπουλο δεν ήταν κάτι κρυφό»
Showbiz

Άννα Φόνσου: «Ο δεσμός μου με την Ντίνο Ηλιόπουλο δεν ήταν κάτι κρυφό»

Η Άννα Φόνσου έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον δεσμό της με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και για το αν μια γυναίκα μεγαλώνοντας έχει δικαίωμα στον έρωτα.

Στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν γνωστό πως διατηρούσατε δεσμό με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, κάτι που λίγοι από το κοινό ήξεραν…

Ναι, δεν ήταν κάτι κρυφό. Ο Ντίνος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, μορφωμένος, χημικός, γεννήθηκε στη Γαλλία και ήταν το είδωλό μου! Είχα μανία με τον Ντίνο.

Ήμασταν κοντά μέχρι την ημέρα που πέθανε, στα 87 του. Ορισμένοι είναι αθάνατοι… Μου έγραψε κι ένα τραγούδι που το έλεγε η Τζένη Βάνου, το «Μείνε λίγο».

Μια γυναίκα μεγαλώνοντας έχει δικαίωμα στον έρωτα;

Πιστεύω ότι όσο ζούμε και αναπνέουμε έχουμε δικαίωμα όλοι και στον έρωτα και στη ζωή και παντού. Εγώ τώρα ασχολούμαι με την εγγονή μου και τα αισθηματικά μου πήγαν στο πλάι. Έζησα, παιδεύτηκα, ερωτεύτηκα, προδόθηκα και πλήρωσα.

Είστε ένας δοτικός άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά μέσα από την ενασχόλησή του με το Σπίτι του Ηθοποιού. Πιστεύετε πως το καλό επιστρέφεται ή «κάνε το καλό και ρίξ’ το στον γιαλό»;

Στον γιαλό οπωσδήποτε. Εγώ ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου και δεν περιμένω ανταλλάγματα. Μην ξεχνάς ότι η Κυρία Κατερίνα που βρέθηκε στον δρόμο μου και με αγάπησε τόσο πολύ και με βοήθησε δεν μου ζήτησε κανένα αντάλλαγμα για αυτό.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved