Άννα Φόνσου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελα να δουλέψω μαζί της»
Showbiz

Άννα Φόνσου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελα να δουλέψω μαζί της»

Είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Ο λόγος για την Άννα Φόνσου.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την παρέα που έκανε με άλλες μεγάλες πρωταγωνίστριες χωρίς ίχνος ανταγωνισμού μεταξύ τους και για την αδυναμία που είχε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Κάνατε παρέα με άλλες μεγάλες πρωταγωνίστριες χωρίς ίχνος ανταγωνισμού μεταξύ σας.

Όταν πρωτοείδα τη Λάσκαρη, ήταν σαν τουρίστρια! Κούκλα! Είχαμε πάει οι τρεις μας ένα ταξίδι στο Λονδίνο, η Βουγιουκλάκη, η Λάσκαρη και εγώ.

Μας είχε καλέσει ένας φωτογράφος, ο Μαρίνος Κουσουμίδης, γιατί θα γινόταν ένα πάρτι με πολλούς ηθοποιούς. Φτάνουμε στο Λονδίνο, βάζει η Ζωή ένα στενό φουστάνι, γοργονέ, μια γούνα λευκή από πάνω…

Ήταν ψηλή – νόμιζα ότι ήμουν νάνος κοντά της. Ντύνεται και η Αλίκη με ένα φόρεμα με βολάν, και εκείνη με μια γούνα, τα μαλλιά της εντυπωσιακά, και ξεκινάμε για το ξενοδοχείο Dorchester.

Εγώ αποφάσισα να βάλω ένα μαύρο βελούδινο φουστάνι που μου είχε χαρίσει η Κυρία Κατερίνα. Έξω από το ξενοδοχείο πολύς κόσμος, φωτογράφοι, πολλές σταρ και όλοι κοιτούσαν τις δυο φίλες μου.

Είχατε αδυναμία στην Αλίκη.

Φιλενάδα μου, κουμπάρα μου, μου λείπει όσο τίποτα άλλο. Συναντιόμασταν τακτικά, κάναμε βόλτες και τρώγαμε μαζί.

Δεν ήθελα να δουλέψω μαζί της, ούτε πήγαινα στον Θεολόγο (σ.σ. όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία η Αλίκη) γιατί είχε πάντα κόσμο γύρω της και δεν την ευχαριστιόμουν.

Η Αλίκη ήταν πολύ σημαντικό πρόσωπο και πολύ σπουδαία ηθοποιός.

Πηγή:ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved