Κυριακή Τσανικίδη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τα τρία χρόνια απο τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!
Showbiz

Κυριακή Τσανικίδη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τα τρία χρόνια απο τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Η Κυριακή Τσανικίδη ήταν πολύ κοντά με τον Πάνο Ζάρλα, μιας και έκαναν πολύ παρέα, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την απώλειά του. 

Στις 30 Μαΐου του 2019, ο νικητής του Power of Love έχασε την ζωή του, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος Ζάρλας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373. Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος. Σημειώνεται ότι ο νεαρός έχασε την ζωή του, ανήμερα των γενεθλίων του!

Την Δευτέρα 30 Μαΐου, η Κυριακή Τσανικίδη, που ήταν μια από τις πιο καλές του φίλες, έκανε μια ανάρτηση που μας συγκίνησε όλους ιδιαίτερα. Η συμπαίκτριά του στο ριάλιτι αγάπης δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, με την ίδια να φαίνεται αρκετά συντετριμμένη.

Η Κυριακή Τσανικίδη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Πέρασαν 3 χρόνια και μοιάζει σαν χθες. Κάπως έτσι περνάει η ζωή και εμείς θεωρούμε πως θα ζούμε αιώνια. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας Πανούλη. Η ευχή μου είναι να μη χαθούν άλλες ζωές στους δρόμους με αυτό το βάναυσο τρόπο. Προσοχή παιδιά στους δρόμους. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπάνε. Κι εσείς έχετε μια όμορφη ζωή να ζήσετε»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved