Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά το τροχαίο

Gossip-tv Team

Στη συναυλία – αφιέρωμα στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή.

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο που το ζευγάρι είχε στην περιοχή της Γλυφάδας και που ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο στάδιο αφού ο τραγουδιστής ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Μητροπάνου.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Breakfast@Star έφτασε μαζί στο γήπεδο του Πανιωνίου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας δεν ξεκόλλησε από τον άλλον.

Μετά την ερμηνεία του Γιώργου Σαμπάνη στη σκηνή μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής ρώτησε την αγαπημένη του πώς της φάνηκε η εμφάνισή του πάνω στη σκηνή.

Την είδηση ότι ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με το μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

Σύμφωνα με όσα είχε πει η παρουσιάστρια, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Πάρο, με τον φωτογραφικό φακό να τους πετυχαίνει στο πλοίο. Ήθελαν να απομακρυνθούν για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο νησί αλλά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved