Showbiz

Η ... αλλιώτικη ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά - Πόζαρε με μαύρο νεγκλιζέ τρώγοντας σταφύλια

Gossip-tv Team

Η Ρούλα Κορομηλά καλωσόρισε τον μήνα με το μαύρο νεγκλιζέ της και μοίρασε... εγκεφαλικά.

Η Ρούλα Κορομηλά εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση και να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητάς πάνω της.

Η παρουσιάστρια ανά διαστήματα κάνει διάφορες αναρτήσεις στα social media είτε θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την ζωή της, είτε για να σχολιάσει σοβαρά θέματα της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλό Μήνα», μιας και υποδεχτήκαμε την πρώτη ημέρα του Ιουνίου. Έτσι η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό βίντεο, στο οποίο φοράει ένα μαύρο μίνι νεγκλιζέ, τρώγοντας σταφύλια με παιχνιδιάρικη διάθεση.

«Καλό και αισιόδοξο μήνα. Καλοκαίρι. Απολαύστε ο,τι σας κάνει χαρούμενους χωρίς δεύτερες σκέψεις. Στιγμές είναι η ζωή και αξίζει να τις χαίρεστε όπως γουστάρετε χωρίς να δίνετε εξηγήσεις», έγραψε στη λεζάντα και ανέβασε την θερμοκρασία στα… ύψη.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να κατακλύσουν την ανάρτηση με likes και σχολίασαν με κολακευτικά σχόλια το σώμα της.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved