Γαία Μερκούρη - Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό φιλί και η ανάρτηση όλο... έρωτα
Showbiz

Γαία Μερκούρη - Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό φιλί και η ανάρτηση όλο... έρωτα

Η Γαία Μερκούρη πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου και δεν δίστασε να επιβεβαιώσει κι εκείνη μετά την Ελένη Μενεγάκη την σχέση τους.

Η Γαία Μερκούρη ζει στην Αθήνα και έχει σχέση με τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και πλέον δεν το κρύβουν.

Συχνά οι δυο τους δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα. Άλλωστε και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος γνωρίζονται από παιδιά, ωστόσο, η φιλία τους εξελίχθηκε σε κάτι δυνατό, αφού οι κοινές εμφανίσεις όσο πήγαιναν και πλήθαιναν και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο ο ένας με τον άλλον.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο.

Αυτή τη φορά η Γαία Μερκούρη επιβεβαίωσε και με την… βούλα την σχέση τους, καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους μία φωτογραφία, που την απεικονίζει στην αγκαλιά του Άγγελου Λάτσιο και να τον φιλά λίγο πιο κάτω από το στόμα.

Δείτε στην gallery την τρυφερή φωτό

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved