Χριστίνα Μπόμπα: Πόζαρε μόνο με το μπικίνι της μετά τον σάλο με τα αρνητικά σχόλια
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Πόζαρε μόνο με το μπικίνι της μετά τον σάλο με τα αρνητικά σχόλια

Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε πίσω της τα αρνητικά σχόλια, φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες μέρες είχε δεχτεί έναν καταιγισμό από αρνητικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους με αφορμή το επαγγελματικό της ταξίδι στο Μιλάνο και την φωτογραφία που την απεικόνιζε με βαθύ ντεκολτέ.

Η inluencer θέλησε να μοιραστεί με τους followers της κάποια από τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν και μέσα σε λίγες ώρες δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως το έχει αφήσει πίσω της και σε αυτό την βοήθησε η στήριξη του συζύγου της αλλά και τα θετικά μηνύματα των φίλων της. Η ίδια θέλησε να υποδεχτεί και επίσημα το καλοκαίρι ποζάροντας με το μπικίνι της.

Η Χριστίνα δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πιο χαρούμενη από ποτέ, θέλοντας να αποδείξει σε όσους την κρίνουν, πως δεν επηρεάζεται από τα σχόλιά τους.

«Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε στην gallery τις υπέροχες φωτός με το μπικίνι της.

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τα αρνητικά σχόλια:«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων, ευτυχώς είναι η εξαίρεση, θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved