Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: Αποκάλυψε ότι συνεχίζεται και του χρόνου η μουσική εκπομπή του!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Το πρωινό και μίλησε για την τηλεοπτική του παρουσία, τα talent shows αλλά και τις ξεχωριστές συνεργασίες που ετοιμάζει. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ο οποίος δηλώνει... άφωνος και μάλιστα τόνισε ότι σε κάθε του εμφάνιση φροντίζει να έχει κλειστό το μικρόφωνο καθώς δεν του αρέσει καθόλου η φωνή του, μίλησε για τα talent shows δηλώνοντας χαρούμενος που συνεχίζουν να έχουν τη δική τους θέση στην τηλεόραση παρ' όλο που σπάνια κάποιος τραγουδιστής ή τραγουδίστρια θα καταφέρει να κάνει καριέρα μέσα από αυτή την προβολή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους επίσης αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι η μουσική εκπομπή του στο Open με τίτλο "Ένα τραγούδι ακόμα" θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό του.

Ο ίδιος μίλησε με περηφάνεια για τα παιδιά που έχει ανακαλύψει ως ταλέντα ενώ αναφέρθηκε και στην άμεση συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως η κόρη της Μελίνα έχει υπέροχη φωνή. Τόνισε όμως ο Γιώργος Θεοφάνους πως είναι θέμα γονιδίων, όμως χρειάζεται και δουλειά για να καταφέρει το παιδί κάποιου κορυφαίου καλλιτέχνη να αναδειχθεί!

Ο Γιώργος Θεοφάνους επίσης μίλησε και για τους One, το συγκρότημα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά και διέλυσε λίγα χρόνια μετά. 'Είπα ότι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, δεν δικαιούνται να το κάνουν" είπε αναφερόμενος στις εμφανίσεις τους τελευταία.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved