Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο συγκινητικό μήνυμα από το νοσοκομείο όπου δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο
Showbiz

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο συγκινητικό μήνυμα από το νοσοκομείο όπου δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο

Όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια η Ρεγγίνα Μακέδου, η ασθένειά της υποτροπίασε και η ίδια έχει κληθεί να δώσει μία δεύτερη μάχη για να κερδίσει ξανά πίσω τη ζωή της. 

Η πρώην παίκτρια του Dancing With the Stars πριν από μερικές μέρες έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, ενόψει των θεραπειών που θα κάνει αυτές τις μέρες και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει αγώνα για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Όπως είπε όμως σήμερα στο συγκινητικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, η όλη διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τον ασθενή αφού τον καταπονεί. Συγκεκριμένα έγραψε στο μήνυμά της:

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα. Η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν είναι καθόλου εύκολη για τον ασθενή. Οι θεραπείες είναι πολύ δυνατές και δύσκολες. Αλλά όπως όλοι όσοι το κάνουν, έτσι και εγώ, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ.

Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν. Με το καλό όταν βγω θα σας τα πω όλα. Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο. Ακόμα και όταν γεννιόμαστε η μαμά μας πονάει, μετά όμως… Έρχεται η ζωή. Να πιστεύετε».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο με το πολύ συγκινητικό και αισιόδοξο μήνυμά της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved