Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής βγάζουν εισιτήριο για το Αsia Express
Showbiz

Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής βγάζουν εισιτήριο για το Αsia Express

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής ετοιμάζουν βαλίτσες για το «Asia Express»;

Ο Χάρης Βαρθακούρης από τους κοσμογυρισμένους στο «Asia Express»; Το Star βολιδοσκοπεί τον μουσικοσυνθέτη και τον κολλητό του φίλο, τον τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή, για το ταξιδιωτικό ριάλιτι που λαμβάνει χώρα τώρα στο Βιετνάμ και στην Καμπότζη.

Ως γνωστόν, με πολλές αποχωρήσεις παικτών άρχισαν τα γυρίσματα του «Asia Express», καθώς επικρατούν δύσκολες συνθήκες στην Ταϊλάνδη και οι συμμετέχοντες είναι με 1,5 ευρώ στην τσέπη, γεγονός που αποθαρρύνει αρκετούς από αυτούς από το να παραμείνουν στην Ασία. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του την… έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, καθώς και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της.

Σύμφωνα με την Espresso, ο σταθμός βρίσκεται σε αναζητήσεις νέων προσώπων για να αντικαταστήσουν τα ζευγάρια που αποχώρησαν από το ριάλιτι περιπέτειας. Eτσι Βαρδής και Βαρθακούρης, καθότι καλοί φίλοι, δέχτηκαν κρούση από το κανάλι – και, μάλιστα, με πολλά λεφτά να πέφτουν στα πόδια τους!

Για τον Χάρη Βαρθακούρη ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι είναι γνώριμο κόνσεπτ, έχοντας συμμετάσχει στους «Globetrotters». Τότε είχε κοντά του τη σύζυγό του Αντελίνα και οι καβγάδες ήταν ομηρικοί, νευρικός γαρ… Με τον φίλο τον Γιάννη, αν πουν τελικά το «ναι», θα είναι απορίας άξιον τι συμπεριφορά θα κρατήσει. Θα γελάει ή θα τσακώνεται;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved