Βολιώτη: Θύμα ξυλοδαρμού η Σταρ Ελλάς από τον πρώην της - Οι μηνύσεις και οι εκατέρωθεν συλλήψεις
Showbiz

Βολιώτη: Θύμα ξυλοδαρμού η Σταρ Ελλάς από τον πρώην της - Οι μηνύσεις και οι εκατέρωθεν συλλήψεις

Η Ειρήνη Βολιώτη το βράδυ της Τρίτης (31/5) στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία 2022, ωστόσο δύο μέρες μετά την νίκη της έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του συντρόφου της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα πραγματοποιήθηκε κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και έγινε προσαγωγή τόσο της 20χρονης Ειρήνης Βολιώτη όσο και του πρώην της στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ Ομόνοιας. Η καταγγελία αφορούσε ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εστεμμένης, η οποία έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο, ενώ η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα, κατά την προσαγωγή του ο πρώην σύντροφός της υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επίθεση και βιαιοπραγία και η Ειρήνη Βολιώτη συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται ότι υποστήριξε πως δέχθηκε βίαιη επίθεση από το μοντέλο, χωρίς εμφανή σημάδια επίθεσης καθώς όπως είπε γνωρίζει πολεμικές τέχνες με την εστεμμένη να δηλώνει σύμφωνα με την espresso, πως το μόνο αιχμηρό αντικείμενο που έχει πιάσει στα χέρια της είναι η λίμα για τα νύχια της.

Δύο 24ωρα μετά τα καλλιστεία και ενώ το μοντέλο είχε κληθεί σε κατάθεση από τη Δίωξη για ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην σύντροφός της, οι δυο τους συναντήθηκαν στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης για να παραλάβει προσωπικά του αντικείμενα! Τότε φέρεται ότι της επιτέθηκε και άρχισε να τη γρονθοκοπά, με την ίδια να προσπαθεί να αντισταθεί και να αμυνθεί.

Από την άλλη, ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην συντρόφου της, Δημήτριος Ζορμπά, δήλωσε: «Ο εντολέας μου φέρεται ως κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία που τέλεσε κατά της συντρόφου του. Κατέθεσε βέβαια μήνυση και ο ίδιος, δηλώνοντας πως υπέστη βία από την πρώην σύντροφό του την ίδια μέρα, δίνοντας μία άλλη εκδοχή στην υπόθεση.

Δεν έχουν προσκομιστεί μέχρι σήμερα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εντολέας μου άσκησε την οποιαδήποτε βία εναντίον της πρώην συντρόφου του, αντίθετα σύντομα θα προσκομιστεί από πλευράς μας το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του σταθμού των τρένων, που θα ενισχύσει τους ισχυρισμούς μας και θα μας οδηγήσει στην αθώωση. Το ποινικό παρελθόν του εντολέα μου είναι άσχετο με την παρούσα υπόθεση και καλό θα ήταν να μην αναφέρεται διότι δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση εναντίον του και δεν πρέπει να καταστρατηγείται το τεκμήριο αθωότητάς του».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved