Βασίλης Θωμόπουλος: «Βλέπω τον φόβο στα μάτια των παιδιών που με συναντούν λόγω του Φιλιππίδη»
Showbiz

Βασίλης Θωμόπουλος: «Βλέπω τον φόβο στα μάτια των παιδιών που με συναντούν λόγω του Φιλιππίδη»

Ο Βασίλης Θωμόπουλος σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και με τα παιδιά που όταν τον συναντούν έχουν φόβο.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Σάκη Μπουλά.

«Το κίνημα MeToo θέριεψε ακριβώς τη στιγμή που τα θέατρα ήταν κλειστά. Αν υπήρχε περίπτωση κάποιος να καταγγείλει κάποιο περιστατικό πριν, θα είχε αποτέλεσμα να χάσεις τη δουλειά σου. Υπάρχουν εντάσεις στη δουλειά και εγώ είμαι ένας άνθρωπος φωνακλάς, γκρινιάρης, γρουσούζης. Μπορεί πολλές φορές να έχω φέρει και εγώ ανθρώπους σε δύσκολη θέση γιατί κάποιες στιγμές μπορεί να ξεπερνάς τα όρια.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές στο Ωδείο Αθηνών, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που δούλεψα μαζί του. Δεν ξαναδουλέψαμε και δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε μου είπε ότι έσβησε το τηλέφωνο μου. Ήταν ένας έντονος άνθρωπος. Το έντονος άνθρωπος από την κακοποιητική συμπεριφορά είναι άλλο πράγμα», δήλωσε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γιατί περάσαμε μαζί κάθε βράδυ τις τελευταίες στιγμές του Σάκη Μπουλά. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές. Είδα έναν συναισθηματικό άνθρωπο που δεν πιστεύω ότι λέει μπούρδες. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης, αυτό δεν είναι κάτι που το πετάς, το προστατεύεις.

Το αν έχετε έρθει στα χέρια σε κάποια πρόβα, τα ζυγίζεις. Οι σχέσεις έχουν πολλά. Αυτό που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν σαχλαμάρα και δεν καταλαβαίνω γιατί το έκανε. Ήταν σοκαριστικό όταν είδα τον Πέτρο Φιλιππίδη με χειροπέδες. Στεναχωριέμαι όμως και για τα θύματα του βιασμού γιατί γνωριζόμαστε προσωπικά. Τα παιδιά αυτά πέρασαν πολύ δύσκολα».

Τέλος τόνισε: «Με την Έλενα Αθανασοπούλου έχω δουλέψει. Όταν έγινε η καταγγελία με πήρε ο κόσμος γιατί νόμιζε πως ήμουν εγώ. Με πλήγωσε αυτό. Κάθε παιδί που έρχεται να με δει στη δουλειά πιστεύει ότι θα έρθει και θα δει τον σάτυρο. Βλέπω τον φόβο στα μάτια των παιδιών που έρχονται να με συναντήσουν λόγω του Φιλιππίδη και του Χαϊκάλη. Είναι σαν να είμαι ο άρχοντας του MeToo».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved