Κέισι Μίζιου: Το απίθανο haircut που την ανανέωσε: Έχει το απόλυτο model look!
Showbiz

Κέισι Μίζιου: Το απίθανο haircut που την ανανέωσε: Έχει το απόλυτο model look!

Η Κέισι Μίζιου ανανέωσε την εμφάνισή της και πλέον έχει βρει το απόλυτο λουκ, το οποίο της ταιριάζει πολύ και σίγουρα είναι το κλειδί για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της στον χώρο της μόδας. 

Την γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια στον δεύτερο κύκλο από το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, όπου αν και ξεκίνησε με ελάχιστη εμπειρία στον χώρο της μόδας, κατάφερε να εξελιχθεί πολύ και να δημιουργήσει πολύ σωστές βάσεις για την μετέπειτα πορεία της.

Η Κέισι Μίζιου, με το που βγήκε από το ριάλιτι, κατακτώντας την δεύτερη θέση στον μεγάλο τελικό, ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ και έκτοτε έχει διανύσει πολλά βήματα και έχει δημιουργήσει ήδη μια μεγάλη καριέρα, παρά και το νεαρό της ηλικίας της. Πλέον και μετά από πολύ προσωπική προσπάθειά της, έχει καταφέρει να συνεργάζεται με πρακτορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ τα απίθανα κλικ είναι πλέον στην καθημερινότητά της ως πρωταγωνιστές.

Η Κέισι Μίζιου είναι μια μελαχρινή καλλονή, που μόνο και μόνο μέσα από μια πρόχειρη ματιά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί να καταλάβει κανείς το πόσο πολύ έχει βελτιωθεί μπροστά στον φωτογραφικό φακό και φυσικά τα δίνει όλα στις φωτογραφήσεις της. Πριν από λίγες εβδομάδες, η ίδια αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της και να κάνει κάτι ανατρεπτικό, το οποίο και θα την βοηθούσε και περισσότερο στη δουλειά της.

Η ίδια έκοψε τα μαλλιά της ένα κοντό καρέ, το οποίο και δεν είναι ένα απλό κούρεμα, αλλά βλέπουμε ότι πρόκειται για μια αρκετά μοντέρνα πρόταση, την οποία και οι περισσότερες νεαρές κοπέλες θα ήθελαν να αντιγράψουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες με το νέο της haircut:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved