Κοντοβά –Καλημέρης: Βάφτισαν την κόρη τους! Οι μαγικές φωτό και το υπέροχο τραπέζι
Showbiz

Κοντοβά –Καλημέρης: Βάφτισαν την κόρη τους! Οι μαγικές φωτό και το υπέροχο τραπέζι

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους έζησαν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αφού βάφτισαν την κόρη τους έχοντας στο πλευρό τους φίλους αγαπημένους.

Η βάφτιση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νυμφαίο με τις φίλες της ευτυχισμένης μαμάς να μοιράζονται φωτογραφίες στα social media. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες από το γλέντι δεν έλειψαν οι χοροί ενώ το τραπέζι προς τιμήν της μικρής Έιντα ήταν θαυμάσιο.

Σαν πίνακας ζωγραφικής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Το ζευγάρι με την κόρη τους βρίσκονται στη Φλώρινα από το Σάββατο καθώς έπρεπε να τελειοποιήσουν την κάθε λεπτομέρεια. Δυστυχώς από τη βάφτιση έλειπε η μια νονά, η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς όπως είναι γνωστό νοσεί από κορονοϊό.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες στη gallery

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά. Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες. Το παιδί μέσα σε δυο μήνες μιλούσε ελληνικά» , είπε πρόσφατα και συμπλήρωσε:

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved