Δανάη Παππά: Τα μυστικά της για τέλειο κορμί
Showbiz

Δανάη Παππά: Τα μυστικά της για τέλειο κορμί

Την γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, όμως η Δανάη Παππά είναι μια prima μπαλαρίνα!

Με σπουδές στο χορό, το σώμα της έχει τις σωστές βάσεις για να είναι σήμερα στρογγυλό και γεροδεμένο.

Η ευλυγισία που διαθέτει την βοηθάει να ανταποκρίνεται άριστα σε όλων των ειδών τις ασκήσεις, αν και πλέον, λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος, δεν είναι τόσο fit-maniac όπως παλιά.



«Δεν γυμνάζομαι όσο παλαιότερα. Τώρα αυτό που κάνω είναι γυμναστική στο σπίτι πριν ή μετά το γύρισμα ημέρες τις οποίες έχω κενό.

Έχω κατεβάσει κάποια προγράμματα και τα κάνω μόνη μου, γιατί δεν έχω χρόνο να πάω στο γυμναστήριο. Αφιερώνω, όμως, τουλάχιστον ένα μισάωρο σε ασκήσεις ενδυνάμωσης που κάνω με το βάρος του σώματος μου. Γυμνάζω, κυρίως, το κέντρο μου, δηλαδή την κοιλιά και τα πόδια», είπε η ίδια για την προπόνηση της.



Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά

1. Οι περιστροφές των ποδιών είναι πολύ αποτελεσματικές για να κάψετε το λίπος της κοιλιάς και να μειώσετε την κυτταρίτιδα στους μηρούς και τους γοφούς. Ξάπλωσε στο πάτωμα και τέντωσε τα χέρια σας δίπλα στο σώμα σας με τις παλάμες προς το έδαφος.

Έπειτα, σηκώστε τα πόδια στον αέρα, σε γωνία περίπου 45 μοίρες από το έδαφος. Κάντε περιστροφές με ενωμένα πόδια, πρώτα προς τα δεξιά για 10 φορές και έπειτα προς τα αριστερά για άλλες 10, χωρίς να σταματήσετε. Κάντε 5 με 6 σετ χωρίς διάλειμμα.



2. Ξαπλώστε και πάλι κάτω, είτε με τα πόδια σας λυγισμένα στο πάτωμα είτε σηκώνοντας τα σε γωνία 90 μοιρών. Βάλτε τα χέρια πίσω από το κεφάλι ή σταυρωμένα μπροστά στο στήθος σας και σηκώστε το επάνω μέρος του κορμού σας, χωρίς να σηκώνεται όλη η πλάτη σας. Κάντε 2 με 3 σετ των 10 επαναλήψεων.



3. Γυμνάστε τους πλάγιους κοιλιακούς, κάνοντας Russian Twist. Καθίστε στο πάτωμα, με τα γόνατα λυγισμένα, και στρίψτε όσο περισσότερο μπορείτε στα αριστερά και έπειτα προς τα δεξιά. Για να αυξήσετε τη δυσκολία, κράτησε έναν αλτήρα μπροστά από το στήθος σας και προσέξτε η πλάτη να είναι σε όλη τη διάρκεια της άσκησης ίσια.

Πηγή:ΤύποςΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved