Δανάη Παππά: Η Θοδώρα του Σασμού σε μια αναπάντεχη απάντηση στο ενδεχόμενο να γίνει μαμά
Showbiz

Δανάη Παππά: Η Θοδώρα του Σασμού σε μια αναπάντεχη απάντηση στο ενδεχόμενο να γίνει μαμά

Στο ενδεχόμενο να γίνει μαμά απάντησε η Δανάη Παππά.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Θοδώρας στη σειρά Σασμό, διανύει μια από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Μέσα από ένα πρόσφατο Q&A στο Instagram η Δανάη Παππά δε δίστασε να δώσει απαντήσεις ακόμη και σε θέματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή. Όταν μάλιστα μια από τις follower της, τη ρώτησε αν θέλει να γίνει μαμά, εκείνη απάντησε θετικά.

«Είναι κάτι το οποίο το σκέφτομαι. Δεν το σκέφτομαι ακόμα στο άμεσο μέλλον. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Αλλά ναι, είναι κάτι που θα ήθελα», απάντησε το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδάκι.

Η πανέμορφη ηθοποιός και γοητευτικός επιχειρηματίας, Λάμπρος Λάζαρης, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας. Η δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα με την ηθοποιός να έχει γνωρίσει και την οικογένειά του, που ζει στην Πρέβεζα και την εκτιμά πολύ, γιατί, εκτός από το ότι είναι ένα υπέροχο πλάσμα, βλέπουν και το γιο τους απόλυτά ευτυχισμένο στο πλευρό της.

Η Δανάη σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τον σύντροφό της: «Αυτό που με γοητεύει πιο πολύ στον Λαμπρό είναι πως είναι εργασιομανής όχι με την άποψη ότι δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα, αλλά ότι θέλει να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Αυτό βοηθάει κι εμένα, γιατί και εγώ είμαι έτσι με τη δουλειά μου. Είναι πολύ ωραίο να μην έχεις γκρίνιες του τύπου: “α, πάλι δουλεύει γιατί να μην μπορούμε να φύγουμε”. Φτιάχνουμε λοιπόν το πρόγραμμα μας έτσι ώστε να μην πηγαίνει πίσω η δουλειά μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved