Θεοδωρίδου: Εχω μετατραυματικά μετά το τροχαίο. Όταν οδηγεί κάποιος και κάνει απότομα δεξιά, τρομάζω
Showbiz

Θεοδωρίδου: Εχω μετατραυματικά μετά το τροχαίο. Όταν οδηγεί κάποιος και κάνει απότομα δεξιά, τρομάζω

Η Σόνια Θεοδωρίδου πριν την συναυλία της στο Θέατρο Βράχων μίλησε για την απόφαση της να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η διεθνούς φήμης Πόντια σοπράνο αναφέρθηκε επίσης στο δυστύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια και αν έχει ακόμη εφιάλτες από εκείνη την ημέρα.

Μείνατε στην Ευρώπη 35 χρόνια. Ποια από τις χώρες όπου ζήσατε σας ταίριαξε περισσότερο;

Εζησα 13 χρόνια στην Ελβετία και ήταν πολύ ωραία, μια και είναι ήσυχη και μαζεμένη χώρα, κάτι που ήταν πολύ καλό για το παιδί μου, γιατί ήταν έτσι προστατευμένο από πολλές πλευρές.

Ζήσαμε όμως πολύ ωραία και στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, σε πολλά μέρη. Ο τελευταίος σταθμός ήταν το Βερολίνο. Μπορώ να πω ότι οι Βρυξέλλες, δηλαδή το Βέλγιο, και η Ελβετία ήταν που μου ταίριαξαν πιο ωραία, αλλά και το Βερολίνο είχε τα καλά του.

Πώς αποφασίστηκε η επιστροφή σας στην Ελλάδα σε μόνιμη βάση;

Με τον θάνατο της αδελφής μου, με την οποία ήμασταν δίδυμες. Το 2013 με κάλεσαν σε ένα κονσέρτο στο Κιλκίς και την έπεισα να έρθει μαζί μου. Οδηγούσα εγώ σε έναν επαρχιακό δρόμο, όταν ξαφνικά μια νταλίκα ήρθε πάνω μας.

Προφανώς, είχε πάρει ο ύπνος τον οδηγό και πήγαινε σαν φίδι. Στην προσπάθειά μου να τον αποφύγω, το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, βγήκε εκτός δρόμου και ανατράπηκε. Εγώ δεν χτύπησα, η αδελφή μου, όμως… Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στην Εντατική του ΚΑΤ για 15 μήνες υπήρχαν τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, ενώ στους έξι μήνες πέθανε ο γαμπρός μου.

Μέσα μου ένιωσα πως δεν ήθελα πλέον να είμαι στο εξωτερικό. Ηταν μονόδρομος για μένα η επιστροφή. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, αλλά λειτούργησα συναισθηματικά. Ημουν φριχτά ταλαιπωρημένη, δεν είχα ξαναζήσει άνθρωπο να υποφέρει έτσι επί μήνες, να λιώνει σαν το κερί μέχρι να πεθάνει. Δεν είχα ανοίξει τέτοιες «πόρτες» ποτέ. Αλλαξε και η σκέψη μου τότε για το πώς πρέπει να είναι η ζωή μου.

Εχετε ακόμη εφιάλτες από τη μέρα του δυστυχήματος;

Εχω μετατραυματικά. Οταν οδηγεί κάποιος και κάνει απότομα δεξιά, τρομάζω. Το ίδιο όταν δω κάποιον να έρχεται καταπάνω μου. Μερικές φορές σκέφτομαι τη φρίκη που πέρασε η αδελφή μου και είναι δυσβάσταχτο.

Στην αρχή έλεγα: «Τι καλά που θα ήταν να μοιραζόμασταν όλον αυτό τον πόνο. Να έσπαγα κι εγώ κάτι, να τελείωνε». Αλλά, βλέπεις, το πήρε όλο πάνω της, είναι το πεπρωμένο…

Πόσο καιρό σάς πήρε για να οδηγήσετε πάλι μετά;

Οδηγώ, απλά είμαι πιο συντηρητική και πιο σοφή απέναντι στο απρόσμενο του δρόμου. Και από εκείνη την ημέρα πιστεύω απόλυτα πια πως, όταν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει. Και ο καλύτερος οδηγός του κόσμου να είσαι…

Θεωρείτε ότι σταθήκατε τυχερή στην προσωπική σας ζωή; Εχετε κάνει δύο γάμους και ετοιμάζεστε για τρίτο…

Ναι, υπήρξα πολύ τυχερή. Συνάντησα ανθρώπους με τους οποίους βάδισα ωραία μέχρι ένα σημείο. Με τον πρώτο σύζυγό μου πιστεύω πως ήμασταν πολύ νέοι, ο ένας ήταν στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση.

Μας φάγανε οι αποστάσεις και δεν ήμασταν σχεδόν ποτέ μαζί λόγω των επαγγελμάτων μας. Με τον δεύτερο άντρα μου έζησα 12 χρόνια και ήταν η ώρα να τελειώσει, είχε λήξει.

Δεν ανήκω στις γυναίκες που θα ζήσουν συμβατικά με κάποιον για να μην πει ο κόσμος: «Α, αυτή χώρισε και παντρεύτηκε πάλι». Με τον τωρινό μου σύντροφο, τον Δημήτρη, θα παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο. Βρήκα έναν πολύ καλό άνθρωπο και είμαι ευτυχισμένη.

Γνωριστήκαμε μέσω μιας φιλανθρωπικής δραστηριότητας, δικής μου. Ο Δημήτρης, ο οποίος διατηρεί τη δική του εταιρία παραγωγής, έχει σπουδάσει Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο, έκανε Ελληνικό Πολιτισμό και Εικαστικά.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved