Μαίρη Χαλκιά: «Παλιά μας ζητούσαν αυτόγραφα, πλήρωνα τον φωτογράφο με τον μήνα για να μου τα βγάζει»
Showbiz

Μαίρη Χαλκιά: «Παλιά μας ζητούσαν αυτόγραφα, πλήρωνα τον φωτογράφο με τον μήνα για να μου τα βγάζει»

Η Μαίρη Χαλκιά συμμετείχε στον έγχρωμο κολοσσό του Γιάννη Δαλιανίδη, «Γοργόνες και μάγκες».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς αισθάνετε όταν βλέπει την ταινία πλέον στην τηλεόραση και αν δέχθηκε αγάπη από τον κόσμο.

Πώς αισθάνεστε όταν βλέπετε την ταινία πλέον στην τηλεόραση;

Αναπολώ εκείνες τις εποχές αν και δεν είμαι καθόλου παρελθοντολόγος.

Δεχθήκατε αγάπη από τον κόσμο; Ζητούσε αυτόγραφα;

Εννοείται, και ακόμα δέχομαι. Παλιά ναι μας ζητούσαν αυτόγραφα, πλήρωνα τον φωτογράφο με τον μήνα τότε για να μου τα βγάζει. Ήταν ανεπίτρεπτο εκείνη την εποχή να μην έχουμε αυτόγραφα μαζί μας, τώρα έχει μπει στη ζωή μας η τεχνολογία και ζητάνε selfie.

Παίξατε και στο πλευρό του Γιάννη Βογιατζή. Τι δεν θα ξεχάσετε ποτέ από αυτόν;

Αρχικά ήταν ο δάσκαλός μου στη δραματική σχολή και μας έκανε ορθοφωνία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με έστειλε σε μια δουλειά αντί για τον ίδιο, αυτός ο άνθρωπος στάθηκε αφορμή για να πάρω έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Είχα πολλή βοήθεια και αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο.

Θεωρείτε ότι τη σημερινή εποχή μπορεί να βγει ένας ηθοποιός είδωλο όπως τότε;

Ναι, υπάρχουν και τώρα καλοί ηθοποιοί. Γιατί όχι; Ο καθένας όμως είναι ένας και μοναδικός αλλά μπορεί να βγει κάτι παραπλήσιο. Όμως τότε υπήρχε πιο ανθρωπιά και πιο συναίσθημα στον ανθρώπινες μας είχε κατακλύσει η τεχνολογία που όλοι μιλάνε μέσα από τα ψυχρά μηχανήματα. Υπήρχε ανθρώπινη ζεστασιά, αγάπη, αλληλεγγύη, τώρα αυτό δεν υπάρχει.

Υπάρχει κάτι που θυμάστε μέχρι και σήμερα από τις συνεργασίες σας;

Είχα κάνει μια μικρή συμμετοχή σε μια σκηνή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης» και ήμουν εγώ μαζί με ένα άλλο κοριτσάκι και γνωριστήκαμε με την Αλίκη μέσα στο στούντιο της Φίνος Φιλμ.

Ήταν μια σκηνή που δεν κράτησε ούτε τρία λεπτά, αλλά δεν ήταν επικοινωνιακή μαζί μας, να έρθει να μας μιλήσει, να μας πει «Καλημέρα κοριτσάκια, πώς λεγόσαστε; Είσαστε ηθοποιοί;», τίποτα από όλα αυτά.

Και όταν μετά από χρόνια είδα αυτή τη σκηνή στην τηλεόραση, σκεφτόμουν ότι γυρίσαμε τη σκηνή και η Αλίκη δεν μας μίλησε και αναρωτιόμουν γιατί δεν το έκανε και ρου έχει μείνει στο μυαλό αυτό το συμβάν, ήταν μεγάλη σταρ και στα φώτα της δουλειάς από κεκτημένη ταχύτητα, μπορεί να συμπεριφέρθηκε έτσι.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved