Παρασκευή Κερασιώτη: Η αδερφή της είναι έγκυος και έκανε το πιο συγκινητικό post στο Instagram!
Showbiz

Παρασκευή Κερασιώτη: Η αδερφή της είναι έγκυος και έκανε το πιο συγκινητικό post στο Instagram!

Η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη, Μαρία, βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και με μια νέα δημοσίευσή της, συγκίνησε τους πάντες, μιας και μίλησε για την επέτειο του θανάτου του πατέρα της. 

Την είδηση του θανάτου του πατέρα της, είχαμε πληροφορηθεί από δημοσίευση που είχε κάνει το νεαρό μοντέλο στο Instagram, με την ίδια να εκφράζει τη θλίψη και την αγάπη της προς το πρόσωπό του, τονίζοντας το πόσο πολύ της λείπει.

Πριν από λίγες ώρες, η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη, Μαρία, έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να μιλά για την εγκυμοσύνη της, μιας και διανύει τον έκτο μήνα και περιμένει κοριτσάκι. Η ίδια με τα λόγια της, τόνισε πως ακόμα νιώθει συγκλονισμένη από τον θάνατο του πατέρα της, ενώ στο παιδάκι της θα μιλήσει πολύ για εκείνον και θα είναι σαν να τον είχε γνωρίσει πραγματικά.

Η Μαρία Κερασιώτη έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Πέρασαν κι όλας 6 μήνες από τον χαμό σου...έφυγες τόσο νωρίς και άδικα....Έφυγες πατέρα για πάντα και για να μην με καταστρέψει η απουσία σου μου έστειλες την στιγμή που εσύ θεωρούσες κατάλληλη ένα δώρο Θεού...Πάντα όμως ένα κομμάτι της ψυχής μου θα είναι κενό και μαύρο να το ξέρεις....Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πατέρα για τον άνθρωπο που με έκανες σήμερα, σε ευχαριστώ που σε είχα πατέρα, σε ευχαριστώ για το κάθε τι της ζωής μου...Ήσουν ότι καλύτερο και ευλογημένο είχα στη ζωή μου...

ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΆΠΕΙΡΑ και ας το παίζω σκληρή...Να μας προσέχεις όλες από εκεί ψηλά και να έρχεσαι τουλάχιστον στα όνειρα μας συχνά...Να είσαι σίγουρος πως στην εγγονή σου θα πω τα πάντα για σένα σαν να σε γνώριζε από πάντα... Πατέρα μου, βασιλιά μου σε λατρεύω ΆΠΕΙΡΑ, κάποια στιγμή θα ανταμωθούμε φίλε μου..Σε υπέρ αγαπώ,ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!!!!!💔💔💔"

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:

https://www.instagram.com/p/CejrGspsdgE

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved