Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παντρεύτηκε τον Σαμ Ασγκάρι -Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή και συνελήφθη
Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παντρεύτηκε τον Σαμ Ασγκάρι -Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στην τελετή και συνελήφθη

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που έχει ήδη δυο γάμους στο ενεργητικό της αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό της, τον Σαμ Ασγκαρί, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και έξι χρόνια

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα σε μια τελετή για λίγους στο Λος Άντζελες.

Ο αδελφός της, Μπράιαν, φαίνεται πως ήταν το μόνο στενό συγγενικό πρόσωπο της Σπίαρς που είχε λάβει πρόσκληση για τον γάμο ενώ οι γονείς και η αδερφή της απουσίαζαν. Πηγή που μίλησε στο US Weekly τον Δεκέμβριο είχε επισημάνει πως «κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της δεν θα προσκληθούν στον γάμο».
Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια γνώρισε τον 28χρονο personal trainer το 2016 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Slumber Party και αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και λίγο αργότερα είχε γίνει γνωστή και η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, αλλά δυστυχώς έχασαν το μωρό.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, λίγο πριν το γάμο, ο πρώτος σύζυγος της επιχείρησε να εισβάλει απρόσκλητος στο μυστήριο.

Ο Τζέισον Αλεξάντερ που παντρεύτηκε την Μπρίτνεϊ το 2004 και έμειναν παντρεμένοι λιγότερες από 55 ώρες, κατάφερε να μπει στην ιδιωτική περιοχή για λίγο, κάνοντας livestreaming την εισβολή του, προτού συλληφθεί.

Ο Αλεξάντερ μετέδωσε live από τον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς προσέγγιζε τους άνδρες ασφαλείας. Περιφερόταν σε ένα σημείο που φαινόταν διακοσμημένο, αλλά άδειο, υποστηρίζοντας πως η Μπρίτνεϊ τον είχε καλέσει.

«Είναι η πρώτη σύζυγός μου, η μόνη σύζυγός μου» ανέφερε ο Αλεξάντερ για την παιδική αγάπη του, προσθέτοντας πως «είμαι ο πρώτος της σύζυγος. Είμαι εδώ για να μπω στον γάμο».

Οι άνδρες της ασφαλείας τον ακινητοποίησαν και τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της κομητείας Βεντούρα στην νότια Καλιφόρνια.

Δείτε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved