Nτορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα και η αγκαλιά στο γιο της μετά το τέλος των Πανελληνίων!
Showbiz

Nτορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα και η αγκαλιά στο γιο της μετά το τέλος των Πανελληνίων!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου νιώθει περήφανη για το γιο της, Διονύση, ο οποίος έδωσε φέτος πανελλαδικές εξετάσεις και περιμένει τώρα τα αποτελέσματα για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, με έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και εξαιρετικές αρχές!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει δυο γιους, τον Φίλιππο και τον Διονύση, οι οποίοι και αδιαμφισβήτητα της έχουν κλέψει την καρδιά και τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Ο μεγαλύτερος της γιος, ο Διονύσης, έγινε 18 χρόνων φέτος και έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις, με σκοπό να περάσει στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσει. Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ο ίδιος ολοκλήρωσε τις εξετάσεις και τώρα το μόνο που μενει είναι να περιμένει τα αποτελέσματα και τις βάσεις.


Η Ντορέττα Παπαδημητριου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της για την προσπάθεια του γιου τους, μιας και, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εκείνος έκανε την προσπάθεια του. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που αγκαλιάζει τον γιο της, την οποία και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο:

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που τελείωσαν τις πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα .👏🏻👏🏻 Όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα ,να θυμάστε ότι πολλές φορές η ζωή έχει για εμάς υπέροχα σχέδια ,που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε σκεφτεί ή φανταστεί !
Τώρα ξεκινούν όλα ❤️ Παιδί μου ,πόσο περήφανη είμαι για σένα... Πόσο Σ´αγαπώ! Και πόσο δεν εξαρτάται αυτό από βαθμούς κ σωστές απαντήσεις .. Σ´ευχαριστώ που είσαι ο άνθρωπος που είσαι ! Είσαι σπουδαίος! #panellinies2022

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/Cent8hagcIA

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved