H «Μιλάγκρος» έγινε 45 και είναι άλλος άνθρωπος! Δες πόσο έχει αλλάξει
Showbiz

H «Μιλάγκρος» έγινε 45 και είναι άλλος άνθρωπος! Δες πόσο έχει αλλάξει

Η Νατάλια Ορέιρο δεν θα σου θυμίσει σε τίποτα το κορίτσι που είχε υποδυθεί την Μιλάγκρος στη σειρά «Μιλάγκρος η ατίθαση».

Στα 45 της χρόνια η ηθοποιός είναι πραγματικά μια άλλη! Τότε η ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν 19 χρονών και έπαιζε την ατίθαση, τώρα…. Σα να βλέπει κανείς έναν άλλον άνθρωπο!

Η σειρά «Μιλάγκρος η ατίθαση», είχε προβληθεί και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία και η Natalia Oreiro είχε πολλούς θαυμαστές.

Πώς είναι όμως σήμερα;

Η Natalie όπως θα δείτε δεν έχει αλλάξει και πολύ... ο χρόνος είναι φίλος της! Η γνωστή ηθοποιός, σήμερα, είναι απίστευτα sexy και έχει αλλάξει φυσικά το look και το χρώμα των μαλλιών της, καθώς πλέον είναι ξανθιά.

Η Natalia Oreiro είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δε θυμίζει σε τίποτα από εκείνη την εποχή της «Μιλάγκρος η ατίθαση».

Δες την αλλαγή της στη gallery που ακολουθεί

Οι πιο γνωστές κινηματογραφικές της δουλειές είναι οι ταινίες: Ένας Αργεντίνος στη Νέα Υόρκη (Un argentino en New York), Μουσική σε αναμονή (Música en espera), Ο πρώτος μου γάμος (Mi primera boda), οι υποψήφιες για Όσκαρ: Με λένε Ερνέστο (Infancia clandestina) και Ο Γερμανός γιατρός (Wakolda)[5][6] καθώς και η βιογραφική ταινία για την τροπική τραγουδίστρια της cumbia, Τζίλντα, με τίτλο ''Τζίλντα: δεν μετανιώνω γι'αυτή την αγάπη'' (Gilda:no me arrepiento de este amor).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved