Τούνη- Αλεξάνδρου: 1 χρόνο μαζί- Τα κοινά στιγμιότυπα και οι φήμες για επερχόμενο γάμο και παιδί!
Showbiz

Τούνη- Αλεξάνδρου: 1 χρόνο μαζί- Τα κοινά στιγμιότυπα και οι φήμες για επερχόμενο γάμο και παιδί!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν τον έρωτά τους, αλλά αντίθετα είναι απόλυτα έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και πολλές φορές έχουν εκφράσει δημόσια τον έρωτά τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα αχώριστο ζευγάρι και πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσαν ένα χρόνο σχέσης, η οποία και έχει αλλάξει στο εκατό τοις εκατό τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Η διάσημη influencer μάλιστα έχει αποφασίσει να βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μιας και κάθε εβδομάδα προσπαθεί να κανονίζει όλες της τις δουλειές στη Θεσσαλονίκη, για να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα, στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με σκοπό να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Πολλές φορές παράλληλα έχει ακουστεί ότι οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει πει πολλές φορές σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ότι η Ιωάννα Τούνη είναι το άλλο του μισό και ότι είναι η γυναίκα που μαζί της θέλει να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. Πολλοί βέβαια είναι και εκείνοι, οι οποίοι και συνεχώς κάνουν λόγο για τις διαμάχες του ζευγαριού, με αποκορύφωμα το τελευταίο περιστατικό, το οποίο και συνέβη το τριήμερο του Αγίου πνεύματος.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε, με την σειρά της, για ακόμα μια φορά, τα πάντα και είπε ότι το κάθε ζευγάρι έχει δικαίωμα να κάνει και χωριστές διακοπές, μιας και ο καθένας στη σχέση πρέπει να έχει τον χώρο του. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω χωρίζει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος»

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved