Γιώργος Αλκαίος: Λαμπερές παρουσίες στην πρώτη του συναυλία μετά από 11 χρόνια
Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: Λαμπερές παρουσίες στην πρώτη του συναυλία μετά από 11 χρόνια

Ο Γιώργος Αλκαίος πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και φανερά συγκινημένος είπε δύο λόγια για αυτή την επιστροφή.

Ο Γιώργος Αλκαίος είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό στους θαυμαστές του μία συναυλία με την οποία και θα γιόρταζε την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Ο τραγουδιστής είχε κάνει την πρώτη εμφάνισή του μέσα από την εκπομπή Σπίτι με το Mega, θυμίζοντάς μας παλιές αγαπημένες επιτυχίες του που έχουν χιλιοτραγουδηθεί.

Χθες (14/6), ο Γιώργος Αλκαίος στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας, άνοιξε τη συναυλία του με τη μεγάλη του επιτυχία "Τα δικά μου τραγούδια" με τον κόσμο να τον αποθέωνει. Μια συγκινητική βραδιά που έκανε τον Γιώργο να βουρκώσει από την εκδήλωση αγάπης του κόσμου.

Εκεί βρέθηκαν αρκετά ονόματα τη ελληνικής showbiz για να τον απολαύσουν και να τον τιμήσουν. Ανάμεσά τους η Λένα Παπαδοπούλου με τον σύζυγο και τον γιο τους, ο Λούκας Γιώρκας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντύπας, ο Γιώργος Καρτελιάς, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Bo, η Εύη Δρούτσα και αρκετοί ακόμα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Γιώργος Αλκαίος επεφύλασε μια έκπληξη σε όλους όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Πέτρας παρουσιάζοντας ένα βίντεο με αφήγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved