Μαντώ Γαστεράτου: Το μήνυμα στην Καινούργιου μετά την εξομολόγησή της: «Μην αυτομαστιγώνεσαι…»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Το μήνυμα στην Καινούργιου μετά την εξομολόγησή της: «Μην αυτομαστιγώνεσαι…»

Συγκινημένη η Μαντώ Γαστεράτου με την εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram της θέλησε να στηρίξει την Κατερίνα και να της στείλει το δικό της μήνυμα.

«Κορίτσι μου καλό με συγκίνησες πολύ σήμερα! Είσαι ένα μικρό ευαίσθητο πλάσμα και δεν ντρέπεσαι ποτέ να μας το δείχνεις αυτό! Αγαπώ σε εσένα την ειλικρίνειά σου και την αληθινή σου πλευρά. Δεν γνωριζόμαστε καλά όμως όσες φορές έχω κοιτάξει τα μάτια σου διακρίνω πίσω από αυτή την πανέμορφη επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα το κορίτσι εκείνο που το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη και φροντίδα.
Όταν θα είσαι έτοιμη πραγματικά έτοιμη θα έρθει αυτό που ονειρεύεσαι, Μην αυτομαστιγώνεσαι συνέχισε να ακολουθείς τις ανάγκες σου και επιλογές σου. Είναι ok να επιλέγεις ό,τι επιλέγεις είναι ok να κάνεις αυτό που θέλεις στο εδώ και τώρα σου. Συγχαρητήρια για το θάρρος σου να δείχνεις σε εκατομμύρια μάτια την ψυχή σου. Λίγες και λίγοι έχουν τα κότσια», έγραψε.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου νωρίς το πρωί της Τετάρτης (15-06) μέσα από την εκπομπή της είπε: «Συγκινούμαι που το λέω γιατί όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει ένα παιδί δεν υπάρχει «δεν μπορείς». Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο», είπε και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:

«Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και… Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved