Στυλιανοπούλου: Επί 3 ημέρες δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα, είχε αποτυπωθεί η παλάμη του στο μάγουλο
Showbiz

Στυλιανοπούλου: Επί 3 ημέρες δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα, είχε αποτυπωθεί η παλάμη του στο μάγουλο

Είναι μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ο λόγος για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ταινία η «Ταξιτζού» που όπως λέει στάθηκε τραγωδία για εκείνη αλλά και για τη συνεργασία που δε θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη της.

H εν λόγω ταινία ήταν για εσάς το μεγάλο βήμα για την αρχή της λαμπρής σας καριέρας, καθώς παίξατε τον πρώτο μεγάλο σας ρόλο...

Η "Ταξιτζού" στάθηκε για εμένα τραγωδία. Πήγαινα να κάνω ένα γύρισμα στη Σαλαμίνα και μου φεύγει το ταξί επειδή υπήρχε ένα πρόβλημα με το χειρόφρενο και πέφτει στη θάλασσα και με παρέσυρε και έσπασα τα πόδια μου.

Ήμουν έξι μήνες ακίνητη. Είχα σπάσει το ένα μου πόδι και νοσηλεύτηκα στο ΚΑΤ. Η Ελένη Ανουσάκη μου στάθηκε όσο κανένας άλλος τότε, ερχόταν στο σπίτι κάθε βράδυ μετά το θέατρο και μου έκανε παρέα. Αλλά οφείλω να ομολογήσω, ότι από αυτήν την ταινία άρχισε η πρωταγωνιστική μου σταδιοδρομία και ακολούθησαν άλλες 16 ταινίες σαν πρωταγωνίστρια.

Ένας από τους πλέον ακριβοθώρητους ηθοποιούς με τον οποίο συμπρωταγωνιστήσατε ήταν ο Άλκης Γιαννακάς.

Ο Άλκης πρωτόπαιξε στην ταινία αυτή. Ήταν ένα ωραίο παιδί και υπάκουο. Δεν σου κρύβω ότι σε μια σκηνή λίγο πιο ερωτική που χορεύαμε μαζί, όταν του είπα να κάνουν μια πρόβα πιο πριν για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα, γύρισε και μου είπε το εξής "Τιμή μου να με διδάσκετε εσείς".

Είναι λεβεντόπαιδο και άψογος ηθοποιός και άνθρωπος. Νομίζω όμως ότι η υποκριτική δεν ήταν η πρώτη του αγάπη και προτεραιότητα, δεν τον ανακάλυψαν συμπτωματικά και απλά έλαβε μέρος στην ταινία, αλλά νομίζω ότι τα ενδιαφέροντα του ήταν αλλά.

Υπάρχει κάποια συνεργασία κατά τη διάρκεια της καριέρας σας που δεν θα σβήσετε ποτέ από τη μνήμη σας;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν πήρα μέρος στην ταινία «Ο τρελός τα έχει 400» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που τρώω το χαστούκι, γιατί ο κόσμος με ρωτούσε πάντα, αν το χαστούκι ήταν αληθινό και εγώ έλεγα την αλήθεια "επί 3 ημέρες δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα, γιατί είχε αποτυπωθεί η παλάμη του στο μάγουλο” αλλά εγώ έβλεπα το σημάδι και χαιρόμουν, διότι δεν ήταν λίγο πράγμα να τρως ένα χαστούκι από τον αγαπημένο σου ηθοποιό και άνθρωπο και να σου δίνει τη δυνατότητα αυτή η σφαλιάρα να κάνεις επιτυχία και να γίνεσαι γνωστή.

Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που έχουν παίξει στο πλευρό όλων των μεγάλων πρωταγωνιστών. Όπως και η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν για εμένα το ήμισυ του παντός, ήταν το γούρι μου. Η Αλίκη και ο Δημήτρης με έσπρωχναν μπροστά στη σκηνή για να παίρνω και εγώ το χειροκρότημα του κοινού, να είναι καλά εκεί που είναι και οι δυο τους.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved