Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο – Το νέο βίντεο
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο – Το νέο βίντεο

Μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο έκανε η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Πέμπτης (16-06) κάνοντας τους followers της να ανησυχήσουν!

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα stories της ανέβασε ένα στιγμιότυπο, ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου, με ορό στο χέρι της, χωρίς να αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους τον λόγο εισαγωγής της.

Λίγες ώρες αργότερα όμως η καλή της φίλη και συνεργάτιδα της, Στέλλα Πάσσαρη ανέβασε νέο story μέσα από το οποίο έγινε γνωστός ο λόγος της εισαγωγής της στο νοσοκομείο.

«Υπερκόπωση. Παίρνει τις βιταμίνες της, έχει ρουφήξει τις βιταμίνες της», ανέφερε η Στέλλα Πάσσαρη με την Ιωάννα να κάνει χιούμορ πως όλη αυτή η περιπέτεια είναι αποτέλεσμα… ματιάσματος!

Δες το βίντεο

Θυμίζουμε πως η influencer μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού, με μια δημοσίευσή της, την Τρίτη 14 Ιουνίου, θέλησε να ξεκαθαρίσει όλα όσα ακούστηκαν, σημειώνοντας πως όλα τα ζευγάρια έχουν ανάγκη να περνούν και λίγο χρόνο χώρια και είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved