Γιορτή του Πατέρα: Σάββας Πούμπουρας: 5+1 τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη του
Showbiz

Γιορτή του Πατέρα: Σάββας Πούμπουρας: 5+1 τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη του

Γιορτή του Πατέρα: Η έλευση ενός παιδιού δίνει χαρά, νόημα και δύναμη στους γονείς για να παλέψουν τις αντιξοότητες της καθημερινότητας.

Μπορεί οι μητέρες να γίνονται… ένα με τα παιδιά τους από την ώρα που τα κυοφορούν αλλά οι πατεράδες τα «ερωτεύονται» από τα πρώτα λεπτά της γέννησής τους, δηλαδή με το που τα κρατήσουν αγκαλιά και επικοινωνήσουν μαζί τους.

Ο ρόλος του πατέρα και της μητέρας είναι ένα θαύμα και αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία. Έτσι άλλαξε και η ζωή του Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος πριν δύο χρόνια έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Μάλιστα, όταν γεννήθηκε το 2019 η κόρη του είχε γράψει:«39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου.. .Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα».

Ο παρουσιαστής είναι από τους πιο ενεργούς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz και το αντιλαμβάνεται κανείς από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι οποίες είναι και αρκετά συχνές.

Ο Σάββας, τον οποίο και βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους υπέροχες φωτογραφίες με την μικρή του πριγκίπισσα και δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί της.

Από την πρώτη στιγμή που η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη έφερε στον κόσμο την κόρη τους, ο ίδιος την βοηθούσε στη φροντίδα της. Πιο συγκεκριμένα την άλλαζε, την τάιζε και την κοίμιζε, ενώ δεν έλειπαν και οι πρώτες βόλτες τους στο σούπερ μάρκετ αλλά και στην παιδική χαρά.

Προφανώς και υπάρχουν πάρα πολλοί μπαμπάδες που ασχολούνται με τα παιδιά τους, ωστόσο ο παρουσιαστής μέσα από διάφορα insta stories, μοιράζεται όλο και πιο συχνά, στιγμές με την μοναχοκόρη του.

Δείτε στην παρακάτω gallery 5+1 τρυφερές φωτογραφίες του ίδιου με την μικρή Κύνθια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved