Ο Αναστασιάδης στο gossip-tv: Ο ρόλος του πατέρα, τα παιχνίδια και η καθημερινότητα με τον γιο του
Showbiz

Ο Αναστασιάδης στο gossip-tv: Ο ρόλος του πατέρα, τα παιχνίδια και η καθημερινότητα με τον γιο του

Την πιο ήρεμη αλλά συγχρόνως και πιο όμορφη περίοδο της οικογενειακής τους ευτυχίας διανύουν ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά με τον γιο τους.

Ο μικρός Αρίωνας είναι τριών χρονών περίπου και το ευτυχισμένο ζευγάρι χαίρεται να περνά χρόνο μαζί του καθώς επικοινωνεί πλέον μαζί τους και τους χαρίζει πολύ όμορφες στιγμές, γεμάτο γέλια και παιχνίδια.

Ο ρόλος του πατέρα είναι σημαντικός για τον άντρα και έτσι και για τον γνωστό τραγουδιστή, οι ώρες που περνά με τον γιο του, είναι πολύτιμες και δεν θέλει να τις χάνει με τίποτα.

Μπορεί να είναι επαγγελματίας και επιτυχημένος, όμως το παιδί του είναι για αυτόν τα πάντα. Έτσι με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον ρόλο του ως πατέρας, για την καθημερινότητά με τον μικρό, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το αγαπημένο τους κοινό παιχνίδι.

Πέρα από τραγουδιστής, είσαι και πατέρας. Πώς είναι αυτός ο νέος ρόλος για εσένα;

Είναι κάτι μοναδικό! Νιώθω τρομερά ευλογημένος που έγινα πατέρας. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο έντονο και πόσο εξαιρετικά διαφορετικό είναι από όλα τα υπόλοιπα. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στον ρόλο του τραγουδιστή και τον ρόλο του πατέρα. Τον ρόλο του πατέρα θα παίζεις για πάντα.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου με ένα παιδί;

Σίγουρα πιο φορτωμένη αλλά και πιο γεμάτη με θετικό τρόπο.

Τι άλλαξες στην καθημερινότητά σου από την ημέρα που έγινες μπαμπάς;

Αλλάζουν πάρα πολλά από την στιγμή που αποφασίζει κάποιος να κάνει οικογένεια. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το λέω αλλά έχω την αίσθηση ότι η δική μου ενηλικίωση έγινε όταν έφερα ένα παιδί στο κόσμο.

Τι παιχνίδι σας αρέσει να παίζετε μαζί;

Κλέφτες και αστυνόμους!

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας πατέρας στο παιδί του;

Ο χρόνος.

Οι σημερινοί μπαμπάδες συμμετέχουν στη φροντίδα του παιδιού. Εσύ βοηθάς την Τζένη Θεωνά;

Όποτε μπορώ βεβαίως βοηθάω και είμαι παρών.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved