Γιορτή του πατέρα: Τανιμανίδης: Τα απολαυστικά βίντεο με τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: Τανιμανίδης: Τα απολαυστικά βίντεο με τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα!

Γιορτή του πατέρα: Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του και από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους, δεν φεύγει λεπτό από κοντά τους, μιας και δεν μπορεί να τις «χορτάσει» με τίποτα.

Με την Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η χαρά τους είναι τεράστια, μιας και οι δυο μικρές πριγκίπισσές τους, τους έχουν «κλέψει» δικαιωματικά την καρδιά και δεν μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι.

Είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Τανιμανίδης έχει την τιμητική του στην γιορτή του πατέρα, μιας και το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα. Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, η απόκτηση παιδιών και η δημιουργία οικογένειας ήταν το πιο μεγάλο τους όνειρο, το οποίο κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν, αν και στην αρχή είχαν δυσκολευτεί πολύ.

Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και είναι πασιφανές ότι οι δυο νέοι γονείς είναι ξετρελαμένοι και θέλουν να ζήσουν κάθε στιγμή με τις μικρές τους και να τις καμαρώνουν σε κάθε νέο τους βήμα. Από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους μέχρι και σήμερα, τα post του Σάκη και της Χριστίνας είναι πολυάριθμα και φυσικά περιγράφουν τις ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές που βιώνουν όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Το gossip-tv εν όψει της γιορτής του πατέρα, σήμερα 19 Ιουνίου, συγκέντρωσε όλα εκείνα τα απολαυστικά βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο νέος μπαμπάς, Σάκης Τανιμανίδης, με τον ίδιο να απολαμβάνει τον καινούργιο του ρόλο, μιας και μπροστά στις κορούλες του, το χαμόγελό του είναι τεράστιο. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έχουν αποθεώσει τις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα, που σε κάθε νέα δημοσίευση φαίνονται να είναι όλο πιο γλυκιές, αλλά και ζωηρές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης την πρώτη ημέρα στο μαιευτήριο:

https://www.instagram.com/p/CQfyG4Tj_J8

Όταν ο νέος μπαμπάς κατάλαβε τι σημαίνει το "ξενύχτι"...:

https://www.instagram.com/p/CRGaG_yjnXb

Ο Σάκης Τανιμανίδης ταΐζει τις μικρές...

Η Αριάνα και η Φιλίππα υποδέχονται το 2022!

Οι δίδυμες είδαν για πρώτη φορά χιόνι και ενθουσιάστηκαν!

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης και ευχήθηκε χρόνια πολλά στις γυναίκες της ζωής του!

Οι ευχές των δίδυμων κοριτσιών του για τα πρώτα του γενέθλια μαζί τους:

Η μικρή Αριάνα παίζει μπάσκετ με τον μπαμπά της...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved