Γιορτή του πατέρα: 10+1 επώνυμοι μπαμπάδες στις πιο fun φωτογραφίες με τα παιδιά τους!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: 10+1 επώνυμοι μπαμπάδες στις πιο fun φωτογραφίες με τα παιδιά τους!

Πολλοί είναι οι έλληνες celebrities που γιορτάζουν την ημέρα του πατέρα, μιας και τα παιδιά τους, τους έχουν κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν ούτε στιγμή να τους χαλάσουν χατίρι. 

Σήμερα, 19 Ιουνίου, οι μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους και από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν δεχτεί πολλά μηνύματα αγάπης από τα παιδάκια τους, τα οποία τους έχουν μεγάλη αδυναμία.

Η γιορτή του πατέρα είναι για τους μπαμπάδες της ελληνικής showbiz μια ιδιαίτερη μέρα, την οποία και οι περισσότεροι σκοπεύουν να την περάσουν δίπλα στα παιδιά τους, κάνοντας όμορφες δραστηριότητες μαζί. Από την πρώτη στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους, η ζωή τους άλλαξε προς το καλύτερο, ενώ ταυτόχρονα απέκτησαν έναν νέο ρόλο, με πολύ περισσότερες ευθύνες, αλλά και γεμάτο συγκινήσεις και χαρές, οι οποίες και είναι ασύγκριτες με οτιδήποτε άλλο.

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα των μπαμπάδων της ελληνικής σόουμπίζ, τα οποία και οι ίδιοι έχουν δημοσιεύσει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved