Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους στη Μάνη- Οι πανέμορφες φωτό και η κούκλα μαμά!
Showbiz

Οικονομάκου- Μιχόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους στη Μάνη- Οι πανέμορφες φωτό και η κούκλα μαμά!

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βάφτισαν την κόρη τους στην πανέμορφη Μάνη, την οποία και ονόμασαν Σιέννα- Ηλέκτρα. 

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και πολύ δεμένη οικογένεια, με την μικρή Σιέννα και τον Μάξιμο να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν κανένα χατίρι.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε κάποιες πολύ τρρυφερές φωτογραφίες από τα γενέθλια της μικρής Σιέννα, η οποία και συμπλήρωσε ένα χρόνο κοντά τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ίδια είναι μια περήφανη μανούλα, που καμαρώνει τα παιδάκια της.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πραγματοποίησαν μια εξόρμηση στη Μάνη, μιας και είχαν οργανώσει την βάφτιση της μικρούλας, ενώ φυσικά είχαν καλέσει και μερικούς από τους πιο αγαπημένους τους φίλους, για να βρίσκονται κοντά τους σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά τους.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, μιας και η μανούλα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαινόταν να της φτιάχνουν τα μαλλιά, ενώ κάτω από τα μάτια της είχε βάλει eye patches. Την αποκάλυψη της βάφτισης έκανε η Νικόλ Παναγιώτου, η κολλητή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου, με την ίδια να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την βάφτιση, όπου φαινόταν και το διπλό όνομα της μικρούλας, το οποίο ήταν Σιέννα- Ηλέκτρα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την βάφτιση της μικρής Σιέννας- Ηλέκτρας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved