Μαρία Μπεκατώρου: Η πρώτη φωτό με μαγιό είναι... άχαστη! Η μεγάλη αλλαγή μετά την απώλεια των κιλών
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Η πρώτη φωτό με μαγιό είναι... άχαστη! Η μεγάλη αλλαγή μετά την απώλεια των κιλών

Και δεν είναι μόνο η τέλεια σιλουέτα της Μαρίας Μπεκατώρου αλλά και το απίθανο μαγιό της!

Η παρουσιάστρια του Mega τη φετινή σεζόν έχει κάνει τη διαφορά αφού το The Chase έχει γίνει ένα project δικό της.

Δημιουργική, άνετη, με χιούμορ και πάντα με ένα χαμόγελο που κάνει παίκτες και κοινό να την απολαμβάνουν ξεφεύγοντας από τα κλασσικά που παρακολουθεί κανείς σε ένα τηλεπαιχνίδι! Τα Σαββατοκύριακα ιδίως τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά, τα αφιερώνει στον εαυτό της, την ξεκούραση της αλλά και στον σύζυγό της.

Αυτό το Σάββατο είπε να κάνει τις βουτιές της και εμείς τα «χάσαμε» με τη φωτογραφία της. Είναι η πρώτη με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι και είναι το κάτι άλλο!

Αδυνατισμένη φουλ και με ένα ολόσωμοι μαγιό που θα λατρέψεις κι εσύ!

Δες την στη gallery

H Μαρία δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι του παρελθόντος αναφορικά με την εμφάνισή της αφού εδώ και μερικά χρόνια «πέταξε» από πάνω της εκείνα τα κιλάκια που την «ενοχλούσαν» και έχει αποκτήσει μια θεϊκή μεσογειακή σιλουέτα.

«Αν νιώθω ότι ξεφεύγω, μειώνω τις ποσότητες. Επειδή μας διαβάζει και ο κόσμος τώρα, δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, δεν κάθομαι να πεινάσω, απλά στερούμαι πράγματα που αγαπώ. Ένα ωραίο μιλφέιγ, ας πούμε, γιατί παλιά, όταν πηγαίναμε σε εστιατόρια, θα έτρωγα και το γλυκό μου. Τώρα δεν το κάνω. Φροντίζω να είναι ισορροπημένη η διατροφή μου, τρώω τα φρούτα μου, παίρνω τις βιταμίνες μου. Απλά έχει απομακρυνθεί η ζάχαρη από την καθημερινότητά μου», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved