Οικονομάκου: Η απίθανη εμφάνιση στη βάφτιση της κόρης της και το χτένισμα που θα λατρέψεις!
Showbiz

Οικονομάκου: Η απίθανη εμφάνιση στη βάφτιση της κόρης της και το χτένισμα που θα λατρέψεις!

Την κόρη τους βάφτισαν στη Μάνη η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου (18-06).

Η πανέμορφη κόρη του ζευγαριού, η οποία πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια πήρε το όνομα Σιέννα – Ηλέκτρα με τους δυο γονείς να καμαρώνουν στο πλευρό της.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, μιας και η μανούλα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να απολαμβάνει το υπέροχο χτένισμα της, ενώ κάτω από τα μάτια της είχε βάλει eye patches για να είναι δροσερή και ξεκούραστη.

Την αποκάλυψη της βάφτισης έκανε η Νικόλ Παναγιώτου, η κολλητή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου, με την ίδια να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την βάφτιση, όπου φαινόταν και το διπλό όνομα της μικρούλας, το οποίο ήταν Σιέννα- Ηλέκτρα.

Η Αθηνά Οικονομάκου λίγη ώρα αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της αγκαλιά θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το «παρών» σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειας.

«Να μας ζήσεις Σιέννα-Ηλέκτρα Μιχοπούλου!!!
Έχεις τόσους ανθρώπους ήδη που σε λατρεύουν και 4 υπέροχους ευλογημένους νονούς».

Φυσικά από την υπέροχη αυτή φωτογραφία δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την καταπληκτική εμφάνιση της Αθηνάς αλλά και τη λεπτομέρεια που λατρέψαμε. Η Αθηνά φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα με ακάλυπτους τους ώμους της ενώ το χτένισμα της «μύριζε» καλοκαίρι. Πιασμένα σε κότσο με τις πλεξούδες να κάνουν τη διαφορά στην φοβερή και στιλάτη εμφάνισή της.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved