Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είναι απόλαυση να είσαι μέλος της “Μουρμούρας”»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είναι απόλαυση να είσαι μέλος της “Μουρμούρας”»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός γράφει ιστορία στο ρόλο του λογιστή Ηλία Χαραμή, στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στον ALPHA, και μας προϊδεάζει για ανατροπές κι εκπλήξεις στην υπερεπιτυχημένη και μακροβιότατη σειρά, που συνεχίζει ακάθεκτη και τη νέα σεζόν.

Δέκα χρόνια... μουρμουρίζοντας τηλεοπτικά;

«Όταν ξεκίνησαν όλα, πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, δεν περιμέναμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία, η οποία στηρίζεται μόνο σε έναν παράγοντα, στην αποδοχή του κοινού.

Φυσικά, συνέβαλαν και οι σεναριογράφοι μας, η παραγωγή, οι ηθοποιοί, ώστε η σειρά να κάνει το μεγάλο άλμα και να κρατήσει δέκα χρόνια. Δεν το περιμέναμε. Εγώ, βέβαια, ήμουν από τους πρώτους που, χαριτολογώντας, έλεγα ότι, αν προσέξουμε, αυτή η σειρά μπορεί να πάρει και δέκα χρόνια».

Και να που επαληθευτήκατε…

«Δέκα χρόνια μουρμουρίζοντας, έχω περάσει εξαιρετικά. Είναι απόλαυση να γυρνάς αυτή τη σειρά. Να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Για τους ηθοποιούς το να γυρίζεις το 655ο επεισόδιο, για παράδειγμα, είναι και μια γυμναστική. Είναι πάρα πολλά επεισόδια κι εσύ πρέπει να κρατιέσαι φρέσκος, γρήγορος, έξυπνος».

Πολυκύμαντη και απρόβλεπτη η ζωή του Ηλία Χαραμή;

«Ομολογώ ότι το να παντρευτώ μια άλλη γυναίκα, την Καίτη, δεν ήταν και το πιο εύκολο, γιατί η απώλεια της προηγούμενης, της Μαρίνας, ήταν μεγάλη.

Ώσπου να εγκλιματιστώ στη νέα πραγματικότητα, πέρασαν κάποια επεισόδια και πάρα πολύ έξυπνα οι σεναριογράφοι έβαλαν μια προσωπικότητα τελείως κόντρα από την προηγούμενη γυναίκα μου, αλλά και από τον κυρ Ηλία, που υποδύομαι.

Ένα λαϊκό πλάσμα που σφύζει από ζωή και ενδιαφέρεται να περνάει καλά. Μιλάμε για τον ίδιο κυρ Ηλία, που τσιγκουνάκος, λίγο μίζερος και συντηρητικός. Ήρθε σε επαφή με κάτι εξωστρεφές στο απόλυτο κέφι και ενέργεια. Αυτό ερωτεύτηκε, αλλά του δημιουργεί προβλήματα στη ζωή».

Μια κανονική και μια εικονική ζωή, με δύο γυναίκες;

«Έχουμε την πολυτέλεια εμείς οι ηθοποιοί να ζούμε δανεικές ζωές. Επωμιζόμαστε ένα ρόλο, τον περπατάμε, ζούμε μαζί του και μαθαίνουμε από το χαρακτήρα που υποδυόμαστε. Είναι όμορφο, γιατί δεν ησυχάζει το μέσα μας. Οπότε νομίζω πως οι ηθοποιοί εσωτερικά δεν θα γεράσουμε ποτέ!».

Η νέα σεζόν φέρνει νέες εκπλήξεις και προκλήσεις στη «Μουρμούρα»;

«Όπως θα έρθουν και εκπλήξεις με την εξέλιξη της ιστορίας μας, αλλά δεν μπορώ να σας τις αποκαλύψω».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved